Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazából nem tudok kérdést...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából nem tudok kérdést megfogalmazni, tovább lent (? )

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. Éés van egy srác aki 18 éves. Mielőtt belefogok a sztoriba, előre kérem, hogy kíméljetek meg a "tojáshéj még a seggeden van" típusú beszólásoktól. Szóval voltam nyáron egy táborban, ahol ott volt a srác is aki tetszik. Előtte már beszéltünk picit messengeren, tényleg nagyon kicsit, de attól is nagyon boldog voltam mondanom sem kell. És ez alatt a beszélgetés alatt jött szóba, vagyis én kérdeztem, hogy majd befonhatom-e a haját a táborban (hosszú sztori, nem is igazán lényeges), és azt válaszolta, hogy persze. Aztán a tábor második napján tényleg megcsináltam a haját, nagyon aranyosan ülte végig, közben még beszélgettünk is meg minden. Utána kicsit jobban jóban lettünk (remélem értitek), reggel már drágámnak, meg szerelmemnek szólított. Nyilván nem vagyok hülye, tudtam hogy csak poénból mondja, meg korábban is drágámozott már. A tábor alatt még írt párszor messengeren, mondta hogy majd megmasszírozhatnám a hátát ha van kedvem meg ilyenek. Tudni kell róla egyébként, hogy igazi szépfiú, úgy értem egyfolytában csajozik (attól függetlenül is hogy éppen van barátnője). Aztáán volt egyszer olyan is, hogy a barátnőm véletlenül meglökött, mikor elment mellettünk, konkrétan kizuhantam elé (nem volt ciki), ő meg így megfogta a derekam és mosolygott egyet aztán továbbment. Volt több olyan is, hogy leült mellém, vagy éppen arrébb rakta a lábam (megfogta a bokámat és úgy, de volt egy olyan érzésem, hogy az ölébe akarta tenni a lábamat, mert mikor elhúztam, kicsit megállt és csak aztán ült le), hogy le tudjon ülni.

Na szóval ha valaki eddig végig olvasta ezt a tinilány drámát, akkor a kérdésem az hogy van esély rá hogy bejövök neki? Tudom ez így kevés infó, de lusta vagyok a többit leírni :)

És ha van, akkor ne aggódjatok, minimum egy évet tervezek még várni a fiúzással :)

2017. okt. 6. 19:25
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Semmi rossz nincs abban ha tetszik egy fiu hisz normàlis dolog kamaszodsz ez evel jàr.Es h bejösz e neki?szerintem simàn
2017. okt. 6. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt a kerdes az hogy miert akarsz egy ilyen embernek tetszeni??? Ha netán összejönnel vele akkot elmondom ugyanugy csajozna a ti kapcsolatotok alatt is mint ahogyan eddig is....
2017. okt. 6. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mèg fiatalok,ès h csajozik e miķözben baràtnője van hàt nem tùl szèp de mit lehet el vàrni egy fiatal fiutòl hisz mèg èli az èletèt csak nem lehet el vàrni azt h 14,15 èvesen lekösse magàt ugyan ugy a lànyra is illik.
2017. okt. 6. 19:43
 4/7 A kérdező kommentje:

A második válaszolonak:

Tisztában vagyok vele, hogy velem is ezt csinálná. Nem is mondtam hogy össze akarok vele jönni.

2017. okt. 6. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon bejössz neki.
2017. okt. 15. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem "csak" aranyosnak talal, es nem akar veled bunko lenni.
2017. okt. 15. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem mit mondasz, de szerintem nem kereste volna direkt a "témát", ha csak nem akart bunkózni. Itt pl a hátmasszírozásra gondolok. Azt nem én mondtam hogy annyira szeretném, hanem ő kért meg.
2017. okt. 21. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!