Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek kizáró ok ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek kizáró ok ha egy lány vékony, lapos?

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok, a fenekem lapos, a melleim kicsik:/ Van esélyem így a fiúknál? A korotakat is írjátok kérlek!

2017. szept. 24. 22:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne agodj nekem is egy ijen lány tetszet 42 kiló volt de anyira aranyos és cuki sajna soha nem mondtam meg neki !! 20 F
2017. szept. 25. 07:32
 12/18 anonim ***** válasza:
25%
Privátban mutatsz képet magadról?
2017. szept. 25. 10:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én alapból nem az ilyen lányokat részesítettem előnyben soha. Mindig úgy voltam és vagyok vele, hogy az "átlagos" lányok jönnek be, akiken nincs felesleg, de azért van rajta mit fogni. Na érted hogy értem :D

Viszont valahogy mindig megfog valami a vékonyabb lányokban, jelenleg is tetszik egy lány, akire első látásra rávágnám, hogy nem tetszik. Nem tudom miért, de végső soron mindig nekik sikerül megfogniuk :D

Szóval van esélyed, sok fiúnak bejön :) 17/f

2017. szept. 25. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam igen, nekem mindig csak a nagymellű (akár kicsit teltebb is) lányok jöttek be.
2017. szept. 25. 13:59
 15/18 LoganX válasza:

Szia Kérdező!

Először is, Te hány éves vagy?

A másik meg, szerintem, ahány ember annyi féle ízlés.

Én például nagyon szeretem a kicsi melleket. Valaki a hatalmas melleket szereti. Szóval ezt ne érezd problémának.

Biztos fogsz találni egy olyan fiút, aki pont egy olyan lányt keres, mint amilyen te vagy.

De ha gondolod, küldj egy fotót magadról és szívesen megerősítelek, hogy semmi gond. :) acsendigazsaga@gmail.com Egyébként honnan írsz?

Szép napot!

2017. szept. 25. 17:09
 16/18 Firedoom ***** válasza:
Nekem ez fetisem, szoval meg plusz pont is 20f
2017. szept. 25. 19:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Párom imádja, hogy vékony vagyok - bár 5 kilóval lehetnék több, azt mondja :)

Igaza van és próbálok hízni, többet enni. Néha megy, néha kevésbé, de attól még szeret, és kíván minden nap.

Szereti a kis melleimet, a vékony derekamat és a falatnyi fenekemet, meg a hosszú lábaimat.

És nem fél, hogy összetör, mert a soványságom ellenére vagány, belevaló csaj vagyok.

2017. szept. 27. 11:08
 18/18 jpeter1 ***** válasza:
Az én párom is szinte kislányosan vékony alkatú. De nekem így tetszik.
2020. febr. 14. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!