Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mennyire bejövős egy olyan lány, akinek szép az arca és vékony a testalkata, viszont teljesen lapos?
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 00:26
1/14 anonim válasza:
Megnyugtatlak vannak olyan fiúk akik a kisebb melleket szeretik. Mondjuk egy pont tenyérbe illő is elég izgató tud lenni.
2/14 anonim válasza:
Ha szép az arca és a belső tulajdonságai is rendben vannak, akkor simán el tudnék képzelni egy ilyen lánnyal egy kapcsolatot, nem az számít mekkora melle van.
Ha te vagy az írj nyugodtan, szívesen megismernélek. :)
17F
3/14 anonim válasza:
En imádom a kiscici-kispopsis lányokat.
17f
5/14 anonim válasza:
Én például a kisebb melleket szeretem, szóval itt csak pozitív dolgok vannak, főleg hogy valószínűleg túlzol is a teljes lapossággal. c: 16f
6/14 anonim válasza:
Személy szerint úgy vagyok vele hogy ha szép az arca, akkor kb mindegy a többi, kis túlzással.
7/14 anonim válasza:
Hát engem eléggé kiábrándít a totálisan lapos mell :|
8/14 anonim válasza:
Én imádom, mindig a vékony lányokat tekintettem ideálnak, de ilyen barátnőm még nem volt (kövér sem, csak az én szememnek a nagyon véknyak nyújtanak kielégítő látványt :D) szóval nincs tapasztalatom, hogy csak fantáziában vagy valóságban is tetszene-e a testi kontakt, de szerintem igen. :P
18f
9/14 anonim válasza:
Nekem még az is bejön, ha teljesen lapos
10/14 anonim válasza:
Nekem semmibgondom ezel. Sokkal fontosabb a személyisége, és másodlagosan pedig az arca. Inkább tetszik, ha valaki nagyon vékony, mintha nagyon kövér lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!