Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roadkill kérdése:
Lányok ti dobnátok egy pasit ha cigizik?
Figyelt kérdés
Sziasztok,arra lennék kiváncsi ha megismertek egy fiút és ti nem dohányoztok akkor nagyon nagy baj lenne ha a fiú bagózik?Mert engem ezért hagyott egy lány barátom:( Előre is köszönöm a válaszotokat.Sziasztok:)
18\f
2017. szept. 16. 19:17
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2017. szept. 16. 21:21
12/19 anonim válasza:
Ha pár alkalomról van szó akkor nincs vele gond. Ha rászokik, akkor nálam felejtős.
13/19 A kérdező kommentje:
De ha már rászokott de mindent megtesz hogy ne nagyon érezd pl: előtted nem fog rágyújtani(vagy arrébb megy),rágózik ha találkoztok és hasonlók :D akkor is felejtős lenne?
2017. szept. 17. 02:38
14/19 anonim válasza:
Undorító ha egy pasi cigizik.
15/19 anonim válasza:
Nekem akkor is kizáró, ha nem előttem teszi, mert mivel szeretem azt szeretném, hogy ha semmiből se származna baja. (ugyanúgy ellenzem az alkoholt is, mielőtt valaki ezt hozná fel)
16/19 anonim válasza:
Egy időben dohanyoztam és az akkori pasim utalta. Megoldottuk, nem gyújtottam rá mielőtt találkoztunk se amikor vele voltam . Így én is kevesebbet cigiztem és őt se zavarta annyira. Persze így se örült neki, de nem emiatt ért véget a kapcsolatunk. Azóta már leszoktam , és azóta engem is zavar a füst meg a szaga nem is értem, hogy tudtam valaha is szívni, de nem befolyasolna a kapcsolatunkat ha a parom dohanyozna. Maximum megkernem, hogy mellettem ha lehet akkor mellőzze. Lehet kompromisszumokat kötni. Ha a két fél szereti egymást akkor figyeljenek oda egymásra :)
18/19 anonim válasza:
Igen, nálam nagyon kizáró ok, hiába ügyel arra, hogy ne előttem cigizzen, stb. Nekem fáj a fejem a cigifüsttől.
Sajnos ez nagyon ki tud ábrándítani egy fiúból. :/
19/19 anonim válasza:
Nem válóok nálam, én is dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!