Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roadkill kérdése:
Lányok ti dobnátok egy pasit ha cigizik?
Figyelt kérdés
Sziasztok,arra lennék kiváncsi ha megismertek egy fiút és ti nem dohányoztok akkor nagyon nagy baj lenne ha a fiú bagózik?Mert engem ezért hagyott egy lány barátom:( Előre is köszönöm a válaszotokat.Sziasztok:)
18\f
2017. szept. 16. 19:17
1/19 anonim válasza:
Erre fele szeretik, maguk a csajok is bagóznak mondjuk.
2/19 anonim válasza:
Emberfüggő. Van, akit nem zavar attól még, hogy ő nem csinálja, viszont van aki utálja a szagát. Barátnőm is azért szakított a barátjával, én nekem meg azért ugrott a dolog egy sráccal... Mostmar ritkán cigizem, de, ha tudom, hogy olyannal leszek aki nem szereti a szagát, akkor mellette nem fogok, illetve előtte sem, hogy ne legyek büdös.
4/19 anonim válasza:
Igen! Nagyon utálom a szagát!
5/19 anonim válasza:
Emberfüggő anyám szép szóval nagyon nem szereti ha egy játszótéren pad alatt lát egy cigit a főldön nem mer leülni, a szagától is undorodik. De valakit nem érdekel
6/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,én normálisan cigizek vagyis ha más nem visszateszem a cigicsikket a dobozába ha nincs kuka :D nem szoktam el hajingálni meg mindig megkérdem a melletem állót hogy rágyújthatok-e :D Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,jöhetnek még :D
2017. szept. 16. 19:48
7/19 anonim válasza:
Ha amikor ott vagyok nem cigizne nem. Nekem nem ezen múlik.
8/19 anonim válasza:
Attól is függ nekem hogy mennyire sokat cigizik.. Az zavarna ha méterekről érezni lehet a ruhaján, de ha "normalis mennyiségben" (Már ha lehet ilyet mondani) és valóban kulturáltan csinálja akkor nem zavarna soha annyira, hogy emiatt elhagyjam a barátomat..
17/L
9/19 anonim válasza:
Nem, nem dobnam emiatt, de nem lennek tul boldog. Nem szeretem ha valakinek cigi szaga van, kellemetlen szamomra. Megkernem, hogy ragozzon utanna vagy hasonlo, de nem dobnam emiatt.
16/L
10/19 anonim válasza:
Ha nem szokna le akkor igen. Engem nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!