Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ha egy fiú cigizik?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok

2017. máj. 12. 00:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem változtat azon,h bejön- e. Ezért ne kezdj el cigizni, tökre nem éri meg. Az jön be, h ha már cigizik,akkor nem előttem, h ne mutasson rossz példát. Bár én cigiznék vele, de a törődés ami fontos, ha érted. Ne cigizz. 16l
2017. máj. 12. 00:16
 2/19 anonim ***** válasza:
0%

Bár, jobban belegondolva, nagyonnagyon őszintén, én szeretem a füst illatát. Lol próbállak lebeszélni és nem hazudni egyszerre, de nekem bejön

#előző

2017. máj. 12. 00:17
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Nem, ha nagyon szeretnem a fiut elvisenem, de engem inkabb taszit... ugy gondolom felesleges es azt a penzt masra is lehetne kolteni. Raadasul rossz tudni, hogy ezzel maganak art 😔
2017. máj. 12. 05:52
 4/19 anonim ***** válasza:
81%

Ja igen, meg az elozo vagyok

15/l

2017. máj. 12. 05:53
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nagyon nem jön be...Semmi menő nincs benne,csak büdös leszel tőle.15L
2017. máj. 12. 06:21
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Az egy dolog, hogy dohányos valaki és képtelen lerakni (már ha akarja egyáltalán), de, hogy ezzel akarjon csajozni, az már elég súlyos probléma.
2017. máj. 12. 10:34
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Mivel én nem dohányzom ezért nagyon nem! Dohányzós pasival nem is biztos, hogy összejönnék. 21L
2017. máj. 12. 11:50
 8/19 anonim ***** válasza:
Sosem dohányoztam, viszont nem tartom hátránynak (de előnynek sem!) ha a fiú cigizik. Vannak ilyen barátaim is. 16/l
2017. máj. 12. 15:07
 9/19 anonim ***** válasza:
67%

Nem jön be, undorító.

Semmi jó nincs benne, stresszt máshogyan is le lehet vezetni.

De ettől még nem kizáró ok.

16/L

2017. máj. 12. 15:13
 10/19 anonim ***** válasza:
64%

Nagybátyám kb. 20 éves kora óta dohányzik, most kb. 68. öszeszámoltuk majd 50 év alatt egy nagy házra valót füstölt el.

Ha már most pöfékelsz, később is lesz egy fix költséged. Azt a pénzt viszont inkább lehetne a lánynak virággal (vagy mással) való kedveskedésre költeni. Hidd el, ez jön ne be neki, és nem az, hogy cigizel!

2017. máj. 12. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!