Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek annyira bejön ha egy 15 éves srácnak fültágítója van, cigizik, leissza magát, és szakmunkásnak készül?????
Sziasztok.
14 éves fiú vagyok. A lánynak nem jövök be. Azonban a másik srác, külsőleg hassonló hozzám, vékony, rövid haj.
Azonban nekem nincs fültágítóm, nem cigizek, és nem iszom le magam a hétvégenként, és gimibe készülök.
Ha én is annyira degenerált lennék akkor én is bejönnék a lányoknak??? Manapság az a divat hogy szétbaxák a fülüket, 20 évesen tüdő,májbetegek?
az ilyen züllött srácok nyilván az "olyan" lányoknak jönnek be.. -.-
tartsd ennél többre magad.
Igen?? És akkor az első benyomásról mit mondassz? Az osztálytársam a lány. De már nem is érdekel a lány, féltékeny sem vagyok! És ezt tiszta szívből mondom.
De mikor ülünk a buszon és meglátnak a lányok egy ilyen páwát, szinte elhányom magam. Jaj milyen cuki helyes... Az persze nem látszik rajta hogy priuszos.. Fültágító van, vállig érő vasalt haj, cigi kannás a kézbe. Máeis jó srác..
Milyen randi az ahol a csaj képet készít arról hogy smárolnak és máris megy face-ra? És akkor a face-n beszélgetnek hogy milyen jó meg minden...
figyi, ezt 2 oldalról is megközelítheted:
- lehet, hogy nem ezért szereti, hanem amilyen a belsöje miatt, amit te nem feltétlen ismersz, és szerintem nincs 2 ugyanolyan ember, ha nem tanul cigizik és iszik az az öa baja, de ezzel együtt lehet valakit szeretni (nekem nem jött össze, de bizti van akinek igen :))
- vagy csak szimplán késöbb érik fejben a csaj, így a merészebb, "menöbb" srácok jönnek be neki, csak hogy így szét fogják k.rni
nem akarlak elkeseríteni, de a kérdésed alapján normálisnak tünsz, tegyél le róla, a gimiben biztos lesz normális lány :)
nem éri meg, hogy küzdj érte, ha ö nem akarja, de ha mégis sikerülne, az neked nem lenne jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!