Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. Soha nem volt senkim. Általában csak olyanok közelednek felém akik nekem egyeltalán nem szimpatikusak. Általában mindig van valaki, aki tetszik, és általában nem szokott összejönni a dolog. Lehet, hogy ez egy negatív tulajdonság, de ha bejön nekem valaki és azt hallom, hogy keress mást az tényleg nagyon nehezen megy. Néha rámjön, hogy el vagyok keseredve, szar látni , hogy a velem egyidősek nagyban pasiznak, randiznak, stb ..
2017. szept. 10. 09:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Yah, nem akarsz szexelni, de barátot igen.

Melyik életképtelen állat menne bele egy szexmentes kapcsolatba 17 évesen?

2017. szept. 10. 10:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Nyugodj már le . Nem akarok menőzni egyeltalán, szerintem undorító ha valaki a szerelmi életét a facen és hasonló közösségi oldalakon éli. Ha neked egy kapcsolat csak a sexből áll az régen rossz....
2017. szept. 10. 10:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha csak fikázod magad, hogy szerencsétlen vagy, nem segít. És nem is te vagy szerencsétlen, egyáltalán.

Mit csinálsz? Keresel egy normális fiút, vágysz kapcsolatra, de akik eddig közeledtek lúzerek voltak.

Mit kell továbbra is tenned? Keresni egy neked való fiút, nyitni felé, hátha bejön a dolog. Ennyit kell csak tenned, ne bonyolítsd túl felesleges érzelmekkel, gondolatokkal, túlgondolással hogy másnak van, neked nincs, stb.

2017. szept. 10. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:

14

Van 0,000001% esélyed találni egy aszuexuális srácot.

A heterók 100%a kívánja a szexet 17 évesen.

2017. szept. 10. 11:55
 15/16 anonim ***** válasza:
És attól mi lesz jobb hogy itt vered a nyálad? Szerintem bármelyik fiú meglátja ezt a leírást visítva menekül. Változtass magadon amíg nem késő mert életed végéig ez lesz akkor.
2017. szept. 10. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Látom "elődeim" nem nagyon segítettek. A cinizmus az megy veszettül. Viszont az igaz, hogy senki más nem tud rajta változtatni csak te. Részint valóban van időd + te is lehetsz kezdeményező, legyél kicsit nyitottabb, aztán csak menni fog, sok szerencsét F/18
2017. szept. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!