Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez mi? (Valami tanácsot kérnék, vagy legalább indokot)
Figyelt kérdés
Miért nem tudtok visszairni,vagy legalább megnézni az üzenetet?(Nem vagyok ronda ,se paraszt)
Hogy írjak hogy megfelelő legyen?Mit vártok el egy beszélgetés alkalmával(mi iránt való érdeklődést) ?
17/F
2017. szept. 7. 22:47
1/2 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem vagy ronda se paraszt? Én csak akkor nem írok vagy nem nézem meg hogy mit írt a srác amikor tényleg nagyon gáz, már bocs XD
2/2 anonim válasza:
Általában én mindig megnézem ki mit írt, azonban ha olyan írja akit nem ismerek sokszor van, hogy nem válaszolok, de ez többek közt azért is van mert én kapcsolatban vagyok. Nem tudni, hogy hogy nézel ki, nem tudni, hogy mit írsz, és azt se tudni, hogy kinek. Lehetséges, hogy nem a megfelelő embernek írsz, és lehet túl nyomulósan írsz rá lányokra. De jobb lett volna, ha odaírod, hogy általában milyen üzentekre nem szoktak válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!