Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az volt barátnőm rámírt mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az volt barátnőm rámírt mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rámírt a volt barátnőm hogy talizni kéne mert mostanság sokat gondolkodott és szeretne látni.

Mióta szakítottunk 2 év telt el

2017. szept. 3. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg az volt barátnődnek, hogy az gondolkodás dicső dolog, de az találkozás már nem időszerű!
2017. szept. 3. 00:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Na jó de aranyos és még mindig érzek iránta valamit csak mégis gázos ez..

Meg én basztam el a kapcsolatunkat

2017. szept. 3. 00:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Szóval most uncsizik, kéne egy jó kis péló meg ilyesmi, valaki aki lefoglalja őt és szeretgeti. Te pont jó vagy neki, és szerencsére pont érzel még valamit iránta.

Mindkettőtök jól jár ezzel a helyzettel.

2017. szept. 3. 00:55
 4/4 A kérdező kommentje:

Hmm nem hangzik rosszul.

Igen ez nekem is jó lenne

Csak tudod a dolgok nem ilyen egyszerűek..mert nem hiszem hogy így lesz

2017. szept. 3. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!