Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány rámírt chaten. Ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jánosgazda kérdése:

Egy lány rámírt chaten. Ez ugye az, aminek látszik?

Figyelt kérdés

Gimnázium végzős vagyok, a lány alattam jár. Egyszer nem beszéltem még vele, erre rámír chaten, hogy: "Szia! Bocsi, hogy ismeretlenül írok, alattatok járok, stb... Egyre többet látlak a suliban és szerintem nagyon szimpatikus vagy."

Namármost én erre elhívtam kávézni, amire ő készségesen igent mondott. Akkor ez az, aminek látszik, ugye? Csak a régebbi failok miatt kicsit bizonytalan vagyok.

Köszönöm válaszaitokat!

2016. dec. 12. 07:30
 1/6 Diavolino44 válasza:

Attól függ mire gondolsz? :D

Ez annak látszik, hogy a lany erdeklodik irántad es elmentek randizni.

Ebbe nincs benne meg semmi, mert meg simán elszurhatod, csak az esélye kisebb mintha valakivel olyannal mész el akivel pl társkeresőrol te írsz ra először.

Sok sikert! :)

2016. dec. 12. 08:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyilván szeretne jobban megismerni, mert tetszel neki. Ezt erősíti az is, hogy szívesen elfogadta a meghívásodat. Egyébként tényleg bejöhetsz neki, ha ilyen egyértelműen és bátran kezdeményezett.
2016. dec. 12. 08:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 12. 08:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Hajrá! :)
2016. dec. 12. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ritka az ilyen eset mint a fehér galamb... :DD
2016. dec. 12. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt írta a lány, és még így is bizonytalan vagy... Sok szerencsét.
2016. dec. 13. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!