Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelöltem egy szép csajt és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejelöltem egy szép csajt és rámirt?

Figyelt kérdés
Neki álltam bejelölni szép lányokat, az egyik visszaigazolt és rámirt, hogy "Szia, Ismerjük egymást? :)" Ilyenkor mit illik irni?
2017. jún. 21. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Szia, nem csak szimplán megfoglak ismerni téged! Ha ellenszegülsz, akkor távoltartási végzést kérek ellened és soha többet nem láthatsz, hallhatsz felőlem, ami neked óriási veszteség lenne... Vááááváááávárj te most komolyan neten ismerkedsz .......... HHHhaaaa te aztán k*va töketlen lehetsz :)
2017. jún. 21. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Juj, de gyáva vagy*-*
2017. jún. 21. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

És még azt se tudod mit írj........ Jesus .... ember, milyen férfiatlanok a mai fiatalok :D

Yah ha leírod amit írtam, akkor valószínűleg elindulhat a beszélgetés, mert nem hétköznapi és a hülye ellentmondás miatt ráfog kérdezni, hogy ez mér így írtad ha értelmetlen, de mivel a továbbiakban a személyiséged nem tartalmaza az én személyiségem azon részét, ami őrült így ne tudod megtartani a beszélgetést és 1 órán belül rájön hogy egy unalmas ember vagy.

2017. jún. 21. 22:14
 4/8 A kérdező kommentje:
még csak 12 vagyok ne báncsatok
2017. jún. 21. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Szép mentés, de nem jön ez itt be :D nem 12 vagy, miért?

A fenti cuccban figyeltél a vesszőkre és a helyesírásra, még az idézni is jól idéztél, most meg direkt elcseszted az írást egy elapvető hibával.... Szóval nem csak gyáva, de még szerencsétlen is vagy.

2017. jún. 21. 22:18
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Inkább a játékaiddal játssz...
2017. jún. 21. 22:22
 7/8 Firedoom ***** válasza:
94%
"Nem, es ezen a tarthatatlan allapoton szeretnek valtoztatni!"
2017. jún. 21. 23:03
 8/8 anonim válasza:
Alapból tahóság random bejelölgetni ismeretlen lányokat. Szóval már teljesen mindegy, mit válaszolsz.
2017. jún. 24. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!