Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit, ha rámírt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, ha rámírt buli után?

Figyelt kérdés

Tehát van egy tőlem egyel idosebb srác (18) , akivel ismertuk egymást, de még soha nem beszelgettunk... Max ilyen koszono viszonyba voltunk.

Nekem 2-3 éve nagyon nagyon tetszik/bejon ... Szokta likeolni 1-2 képem, én is az övéit... Egyszer egyik ismerosomnek megjegyezte, hogy nagyon gyonyoru vagyok :p

Mivel halalosan belé vagyok zúgva , ezert a hetvegi buliba volt bátorsagom és elkezdtem vele beszelgetni, de elotte nagyooon nevetett rám :D aztan megsimogattam az arcat es mondtam neki h miatta jottem ide xddd , meg elmondtam neki, hogy nagyon bejon stb... Olyankor nagyon mosolygott/nevetett és kicsit el is pirult :D

Aztan ittunk valamit, meg beszelgettunk csomot... És hajnalban irt, hogy azt hitte tovabb maradtok :( .

Tegnap beszeltunk egy kicsit, és utana már nem kerdezett semmit, meg én se :/

Szetintetek mit gondolhat rólam? Van esélyem? Vagy várja, hogy én írok e? Vagy esetleg ő fog még keresni/írni?

2016. okt. 3. 21:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne írj neki, keres majd ő ha akar ne hidje azt magáról hogy milyen jó csávó:D
2016. okt. 3. 21:51
 2/4 anonim válasza:
szerintem tetszel neki csak lehet szegyenlos volt azert nembeszelt veled.de mivel te kezdtel el beszelgetni vele.megjott a batorsaga ugyhogy probalj mindig vele.minnel többet.beszelni es akkor megjon majd magatol a batorsaga
2016. okt. 3. 21:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát nem hinném h bátortalan :D dehát a tudatára adtam, h nagyon bejön nekem, szval vagy veszi a lapot vagy nem...

En meg azert nem irnék neki, mert nehogy azt higgye hogy nyomulok, vagy nagyon rámenős vagyok. Inkabb hagyom. Bár szerintem a kovetkezo buliban megint beszelgetni fogunk, mert úgy jott le amiket mondott...

Pl van egy baratnom, aki ha vmi pasival jol elvan a buliba, akkor mindjart az nap hajnalban vagy másnap ír neki... És soha nem varja h mikor írnak megint...

2016. okt. 3. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Erre szokták mondani, hogy a mór megtette kötelességét. A többi nem a te dolgod. Ha ezután is nyomulsz, az már szánalmas.
2016. okt. 3. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!