Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz döntést hoztam. Szerinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz döntést hoztam. Szerintetek mit kéne tennem? 14/l

Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval előtte nem jártam senkivel vele volt az első csókom is jártunk kb egy hetet de végig úgy éreztem hogy nekem ez sok meg hogy lehet hogy nem is vagyok belé szerelmes úgyhogy megmondtam neki hogy nekem ez még sok vagy gyors. Megértő volt és utána barátok maradtunk ugyanúgy mindt előtte. Egy baráti társaságba is járunk és ahogy hülyültünk rájöttem hogy nagyon nagyon nagy hibát követtem el. Mert rájöttem hogy beleszerettem. És most nem tudom mi legyen. Szerinteketek mit csináljak? Hagyjam? Mert tudom hogy ezt elszúrtam.

2017. aug. 31. 00:47
 1/8 Nevű felhasználó válasza válasza:
100%
Menj aludni kislányom.
2017. aug. 31. 00:54
 2/8 I noor Y ***** válasza:
92%

Egyetertek az elsovel

Aztan ha felkeltel akkor gondoldd at h ez csak egy pillanatnyi fellangolas e

Marmint 2 honap mulva is bele leszel esve?

Ha igen akkor mondd meg neki h beleestel ...vagy utalj ra

Mivel o akarta az egeszet ezert csak orulne neki

Titokban sztem remenykedik h ido kell neked

Hat ennyi kellett

De meg varhatnal mert lehet meg fogod gondolni magad es ketszer eljatszani ugyan azt az......

2017. aug. 31. 00:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszolónak!
2017. aug. 31. 01:01
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Kapd elő a könyvet és tanulj :) Az nem okoz csalódást.
2017. aug. 31. 02:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Velem is majdnem ez volt, csak egy kicsit máshogy történt. Én is összejöttem nemrég egy fiúval, vele volt az első csókom, de most sem vagyok belé szerelmes, csak nagyon bejön, viszont az a fiú engem ki akart használni. Ha tényleg szereted, majd kialakul köztetek valami, de ha egy fellángolás, akkor gondolt át. Az is lehet, hogy barátilag nagyon bírod, és összekevered azt az érzést szerelemmel. Ha normális a fiú, és tényleg szereted, szerintem érdemes lenne elmagyarázni nekim
2017. aug. 31. 12:43
 6/8 anonim válasza:

Figyelj! Mivel még csak 14 éves vagy az érzések még kavarognak benned! Nem kell minden jelet, érzést komolyan venni. Velem is ez volt át tudom érezni a bánatod, de légy vidám valami vége egy újnak a kezdete. Lehet hogy fellángoló érzés és lehet hogy hagyni kéne mivel már nem tudhatod h viszont érdeklődik e irántad. Én ezt a dolgot akkor amikor velem történ hagytam a fenébe és próbáltam elfelejteni.

De ne csüggedj, hisz még az élet tele van pasikkal ;)

Viszont tudok egy praktikát hogyan jöjj rá, hogy érdeklődik e felőled még az a fiú: gondolom a baráti társaságban van még néhány lány. Figyeld hogy hogyan viszonyul a többi lányhoz udvarol nekik, ölelgeti őket vagy ilyenek remélem érted mire gondolok. És utána viszonyítsd ahoz hogy veled hogyan viselkedik. Remélem segítettem picit, és értesíts ha még szügséged van tanácsokra, de szerintem a legjobbtanács ha megkérsz egy jó barátot leülsz vele és átbeszélitek a dolgot, ez mindig bejön, minden esetben! ;) 16y L

2017. aug. 31. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak kioktatni hogy ez még korai mert én is 14 éves vagyok... De szerintem a pasizással még ráérsz.
2017. aug. 31. 15:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt. 14 évesen megtetszett egy fiú. Egy 'hétig' jártunk, aztán szakítottam, hogy nekem ez sok, meg nem akarok kapcsolatot stb. Annyi, hogy én nem bántam meg. Sose voltam szerelmes belé.

Gondold át, hogy nem csak fellángolás-e. De inkább figyelj a tanulásra még.

2017. aug. 31. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!