Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? ( (Bővebben lent) )
Van egy fiú, aki körülbelül 4 hónapja próbálkozik bizonyítani a szerelmét. A probléma az, hogy én még mindig nem érzek semmit. Nem tudom, hogy mit kellene tennem. Fogadjam el ezt a tényt, próbáljam meg közel engedni magamhoz vagy inkább lökjem el magamtól...? Próbálkozom az arany középutat választani, ha van ilyen.
Általában nem hiszem el, jobban mondva nem akarom elhinni, hogy ennyire szeret. De néha olyan dolgokat mondd, amik túl kedvesek. Még csak 15 éves vagyok. Szerintem ez túl fiatal kor még a szerelemre. Mit gondoltok erről a helyzetről?
Arany középút itt nincs. Ha neked közömbös a fiú (nincsenek pillangók a hasadban), akkor ne kezdj vele kapcsolatot.
Ráérsz még, várd ki az igazit!
Nincsen nokedliszaggatóm, de szeretnék nokedlit szaggatni.
Ez a helyzet pontosan ilyen. Ha nem érzel iránta semmit, akkor felesleges erőltetni, mert csak rossz vége lenne. A srác fogadja el a tényt, ilyen az élet. Life goes on. Ennyi.
Mindenképp szólj neki, hogy te nem érzel úgy mint ő. Ha nem mondod meg neki akkor mindig ott lesz a ''mi van ha'' érzés. És azzal neki nem teszel jót. Ugyanígy vagyok én is. Elmondtam a scrácnak, már sokszor és érthetően, de nem arogánsan, hogy nem érzek szerelmet. De ő még próbálkozik, mivel azt mondtam, hogy barátok lehetünk, mert egy értelmes, kedves fiú, csak máshogy érzünk.
A lényeg: mondd meg neki, hogy mit érzel iránta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!