Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mi? Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmmel ittunk még egyet az érettségi előtt, mikor hirtelen megcsókolt, előtte is meg ezek után is egy csomószor mondta, hogy szetet, de máskor is szokta. Utána még egy párszor megcsókolt meg a nyakamat csókolgatta. Ez most akkor mit jelent? Totál részeg volt és azért? Kicsit félek, hogy holnap mi lesz, hogy emlékezni fog e vagy sem. Ha nem akkor elmondjam neki? Előre is köszi a válaszokat!2017. ápr. 28. 23:01
1/2 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, kivéve ha te nem akarsz belemenni. Sok lány nincs tisztában a nemi identitásával, vagy bizonytalan, és kísérletezgetnek. Ha te nem akarsz, akkor mond meg neki, mikor józan, hogy téged ez nem érdekel, és legyetek csak barátok. Lehet, hogy ez egy kicsit megingatja a barátságotokat, de ne hagyd, hogy elrontsa!
2/2 A kérdező kommentje:
Hát engem érdekelne, de nem igazán tudom, hogy ő mit gondol erről, meg félek is, mert tudom, hogy a családom nem fogadná el. Bizonytalan vagyok, mert nem tudom mit kéne tennem. Nem tudom, hogy ő emlékszik e a tegnapira, vagy sem. Ha igen, akkor viszont miért nem mondd semmit? De ha nem, akkor el kéne neki mondanom? Félek, hogy ha rossz döntést hozok, akkor elveszítem... mert azt nem élném túl...
2017. ápr. 29. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!