Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennem?

Figyelt kérdés
ha tobb lany szerelmes belem ! mit tegyek mert mindegyik szep es okos de nem akarok senkit megbantani !
2017. ápr. 21. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Jaj te szegény. Valamelyiket szeretned közülük? Ha nem, akkor ez van, megbantod őket, máshogy nem lehet elutasítani :D
2017. ápr. 21. 10:46
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Hajjaj, vigyázz, a végén még megsajnállak. Egyébként válaszd azt, amelyiket szereted, a többit meg megbántod, ez van.
2017. ápr. 21. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

Semmiség.

Még éretlen vagy egy komoly párkapcsolatra.

De ez nem betegség, csak még nem jött el a Te komoly időd.

Próbálkozni a lányok is szoktak.

Akkor is vigyázz, mert ha terhese lesz egyik is, az örök életre megpecsetéleli a sorsod.

Ne a fügyid használd előbb, hanem az eszed, az meg lent van, hanem a nyagodon felül, ugye?

2017. ápr. 21. 10:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Ezzel nem tudtok segiteni mert nem elitek bele magatokat a helyzetembe .

Ha egy lanynak mar mondtam hogy szeretem es most a masikat szeretem akkor az amelyknek mondtam hogy szeretem nagyon meg fog sertodni !!! es azt nem akarom !

2017. ápr. 21. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te sem tudod igazán, hogy mit akarsz/kit szeretsz.
2017. ápr. 21. 13:06
 6/9 A kérdező kommentje:
eddig ez volt a legjobb valasz
2017. ápr. 21. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
mondjuk ha szeretnéd az egyiket, nem jött volna egy másik akit szeretsz. ezek csak fellángolások, élvezed hogy sokan vannak és nem tudsz/nem akarsz választani. ha meg nem akarsz megbántani senkit, szívasd csak mindet. aztán ha lebuksz pokoli életed lesz.. a nők tökéletes bosszúállók :D
2017. ápr. 21. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
32%

Na az, hogy a "nők tökéletes bosszúállók", az egy külön vita kérdés.

Inkább nevezhetnénk trükkös csodabogaraknak.

A pasik a bosszúálláshoz sokkal profibbak.

2017. ápr. 21. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Elő a naptárral haver.... :D
2017. ápr. 21. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!