Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az unokatestvérembe vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
16/l
Nos, egész pontosan másod unokatesók vagyunk, rettentő helyes és kedves srác(17)és mikor együtt van a család annyira élvezem,hogy láthatom(sajna ritkán vagyunk együtt ,mint rokonság)
Kettesbe nem nagyon beszélgettem vele,csak egyszer facebookon, mit javasoltok?tudom,hogy gáz szitu:,)
2017. aug. 30. 18:21
1/11 anonim válasza:
egyszer mikor átjön és csak ketten vagytok ott vetkőzz meztelenre és hívd be a szobába, a többit meg már tudod.
N
2/11 anonim válasza:
Szerintem járhattok, sok ember amúgy az uncsiát nem ismeri, másoduncsi meg elég távoli már sztem.
3/11 anonim válasza:
Ez nem szerelem, a szerelem az amit én érzek irántad :/ ám te mégse viszonzod ezt :( Életem szerlme vagy
18f
4/11 anonim válasza:
2. unokatestvér már nem számít közelinek, szóval mehet.
5/11 anonim válasza:
Csacska angyal Franco+Oli szindroma? :)
6/11 anonim válasza:
4. Azért ott még lehet kockázat, bár vannak kivételek, van hogy 2 testvének zseni gyerek születik, de nem erre kell alapozni.
7/11 anonim válasza:
Szerintem inkább hagyd, a családod le merem fogadni, hogy nem nézné jó szemmel, és elég gáz lenne, ha nem is jönnél be neki.
9/11 anonim válasza:
Kimehettek Japánba, ott engedélyezett... De ha nem akarsz rosszat mindenkinek akkor hagyd.
10/11 anonim válasza:
Hova jutunk, lassan: az unokatesómba vagyok szerelmes, azaz pontosan a hetvenhatod unokatesómba a DNS tesztek bizonyították ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!