Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok az unokatestv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok az unokatestvérembe. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok...rólam és a harmad unokatesómról lenne szó....

2 éve hogy úgy jobban ismerjük egymást, jobban összejárunk...nagyon szeretem őt, tényleg ha ő nem lenne, sokszor nem is tudom mi lenne velem. De nem úgy szeretjük egymást, mint testvér, hanem teljesen egymásba estünk..még sohasem éreztem ilyet senki iránt...és elcsattant már pár csók is..simogatás...de semmi több...ezt sem akartuk, de már mikor egymással vagyunk teljesen extázisba kerülünk....közöltük egymással érzéseinket...de legbelül tudjuk, hogy ez nagon nem megengedett..ma beszéltem vele, hogy probáljunk meg eltávolodni picit egymástól...de ez a testvériségünk rovására megy...én nem akarom elveszíteni, ő az életem, de tudom hogy ezt nem szabad folytatnunk...Mit tegyek? Hogyan tudnék kihabarodni belőle?:(

2016. nov. 4. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Fú de nagy slágertéma lett ez a Gyakorin. Keress vissza, havi 10 unokatesós-szerelmetes kérdés van.

[link]

2016. nov. 4. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Az egyik rokonunk a másodunokatestvérével házasodott össze. Szerencsére a gyerekeiknek semmi fogyatékosságuk nincs, de az a baj, hogy meddők és soha nem lehet gyerekük.

Belegondolva ez még nem akkora vérfertőzés a harmadunokatesóval, mint az igazival.

2016. nov. 4. 13:04
 3/10 anonim ***** válasza:
a harmadunokatestvér nem unokatestvér. Nem rokonod csak nagyon távolról. Jog szerint már unokatestvérek is házasodhatnak. A család mondjuk komoly akadály lehet
2016. nov. 4. 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
szinte semmi genetikai kockázata sincs a harmadfokú unokatestvérek házasságából született gyerek egészségének (ha valaki elsőfokú unokatestvérrel kerül szerelmi viszonyba, ugyanez a helyzet, nem véletlen, hogy még az Egyház sem ellenezte az unokatestvérek házasságát -szerelem esetén)
2016. nov. 4. 13:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg van a kockázat.
2016. nov. 4. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Harmadunokatesó... gyakorlatilag nem is vagytok már rokonok, legfeljebb csak szimbolikusan.

Miért ne lenne ez megengedett? A törvény szerint engedéllyel már a sima unokatestévrek is házasodhatnak, a másodunokatesók meg ilyen szempontból már nem is számítanak rokonnak. A harmadunokatesó meg olyan távoli dolog, hogy a legtöbben számon sem tartják. Még a gyerekvállalásnál sem jelentene kockázatot, hiszen a génkészleteteknek csak egy elképesztően kis százaléka lehet azonos.

2016. nov. 4. 14:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak hogy számokkal is alátámasszam: testvérek esetén átlagosan 50% a genetikai egyezés. Első unokatestvérek esetén legfeljebb 25%. Másodunokatestévrek esetén legfeljebb 12,5%. Harmadunokatestvérekbnél pedig legfeljebb 6,25%. És azért írtam, hogy legfeljebb, mert a gének kombinálódása miatt ez jóval kevesebb is lehet, legtöbbször olyan 1-2% jön ki. Tudod, hány olyan házasság van, ahol ennél nagyobb fokú az azonosság? Csak épp sokan nem is tudnak róla.
2016. nov. 4. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan járjatok.A harmad unokatestvér már nem is rokon.
2016. nov. 4. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is távoli rokonság a harmadik fokú unokatestvérség.

Mi lett veletek azóta? Elnyomtátok az érzéseiteket, vagy tovább léptetek?

Hány évesek vagytok?

2017. febr. 3. 14:27
 10/10 anonim válasza:
Na mi lett a sztori vége?
2019. szept. 30. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!