Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, a felsorolt tulajdonságaim alapján bejönnék nektek?
Üdv!
Az alábbiakban nem szeretnélek megsérteni csak elmondom, hogy az átlag férfinak miért nem jönnél be (persze tudom mindenkinek más az ízlése).
A fiús lányokat azért nem igazán szeretik, mert... szóval a heteroszexuális férfiak nem egy vaginával rendelkező, de tök ugyanolyan pasast akarnak mint ők... Érted? Pont az a jó, hogy a nők nőiesek, a férfiak pedig férfiasak.
Most az nem igazán érdekel senkit, hogy Xbox-ozol vagy sem. Persze a geek-eket nagyon meg tudod venni, de ők sem szeretik ha elrontják a játékukat. Légy szíves nem megsértődni megint, de tudod létezik a férfi ego, azaz ha nem egy jó dugásra hajt egy gamer férfi nem fogja tolerálni azt ha jobb vagy nála vagy ha egyáltalán csak játszol. Ettől függetlenül persze játszhatsz nyugodtan, de tudd ez nem sok embert mozgat meg.
Egy kis egyéni vélemény:
Nálam az öltözködés mindegy, de a hajviselet mindenképpen LÁNYOS legyen, ergo ne legyen taraja, vagy csak szimplán rövid haja. A bulizás is mellékes. A hanyagságot nem igazán szeretem a lányoknál. Nálam nagyon sokat számít az illető szellemi képessége. Most nem arra kell gondolni, hogy én az atomfizikus nőket szeretem akiknek 5 diplomájuk van de legyen egy kis esze és ettől valamivel nagyobb/több kulturális érdeklődése, alapműveltsége.
Az alkatod amúgy nekem az ideálom és figyelemre méltó, hogy törődsz is azzal, azaz sportolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!