Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mennyire jönnék be a tulajdonságaim alapján?
Helyes arcom van(nagy zöld szemeim vannak), viszonylag magas vagyok(~185cm), inkább vékonyabb típusnak mondanám magam, de izom is van rajtam, mert rendszeresen edzem. Hízni nem nagyon tudok, akármennyit eszem, ilyen a genetikám.
Belsőre elég ironikus humorom van, szeretek viccelődni, de más helyzetekben komoly is tudok lenni. Nem vagyok nagyon érzelgős alkat, de van bennem gyengédség és aki fontos nekem amellett mindig kiállok.
Sok célom, tervem van, sokat utazgatok(ez az egyik nagy hobbim, már több kontinensen is jártam).
Nekem bejösz.(a tulajdonságaid alapján)
18L
neked eza kocsi kéne?
2 ülés
Hengerek száma: 4 db
Hengerek elrendezése: soros, álló
Furat/löket: 120/145 mm
Lökettérfogat: 6560 cm3
ez egy IFA
ha ránézel már nem kell így vannak a társkereső oldalak is hiába kozmetikázod vagy írod le az igazat akár előbb utóbb aszembesítésnél kibuknak a hibák
Ezek alapján nekem is, bár ez tényleg félinformáció.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!