Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az alábbi tulajdonságaim alapján milyennek tituláltok?
Régebben volt jellemző rám ez fajta viselkedési forma 3 évvel ezelőtt történt.
Például: az volt a gondom hogy még anno meg ismertem egy lányt akivel suli társak voltunk és jóba lettünk egymással egy ideig.
Barátilag és ismerősileg beszélgettünk egymással.
Itt történt meg a baj hogy egy idő után többet éreztem magamban iránta.
És túlnyomóan az érzelmek irányították az életemet sajnos.
Így viselkedtem vele: nem bírtam elviselni hogy nem akar velem személyesen beszélgetni , igaz egyrészt én is félős voltam gyávaság miatt arra értve hogy amikor a suli szünetekben beszélgetünk egymással néha.
Másrészről pedig nagyon akaratos makacs voltam rosszindulatú hogy ha nem tudtam vele beszélgetni szinte napi szinten.
Nem tűrtem el hogy ha más is bejön neki hogy mással is szeretne járni , csak kizárólag velem nem akar egyáltalán sehogy sem. Ezt nem tudtam érvényes magyarázatként elfogadni. Mondván hogy nem jövök be neki semmiképp csak ismerősileg kedvelt.
Ebből kifolyólag nagyon féltékeny természetű voltam.
Sokszorosan írtam neki naponta. De nem non-stop azért. Azután miután megbántottam Őt mentem bocsánatot kérni tőle hogy őszintén sajnálom hogy ezt tettem vele. Azt mondta hogy manipuláltam mert sokszor le tiltott de mindig elnézést kértem a hibákért és nagy nehezen meg bocsátott és fel oldott végül.
Meg voltam jó kedvű is meg próbáltam változni de nem sikerült sajnos. És 3 évig tartott ismét a le tiltásom addig volt időm megváltózni szerencsére. Most már sikerült meg változnom. Most már beszélgettünk egymással nyugodtan higadtan olykor.
Azt mondta akkoriban hogy hagyjam abba a sok írásomat ne zaklassam mindig mert azt mondta hogy meg fojtasz a szereteteddel nem engeded hogy beszélgessek másokkal mert nem úgy állsz hozzám ahogy illő lenne ehelyett birtokolni akarsz engem , magadnak tulajdonítani.
Ez volt és ezt már nem bírta tovább. Mostanra kibékültünk egymással.
Mit gondoltok a korábbi énemről ?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a véleményét!
20/f.
Túlzott féltékenység, tapadás. Nem tudtad elfogadni a másik érzéseit. Többször is letiltott, de nem értettél belőle, örülj neki, hogy most normálisan tudtok beszélgetni.
Azt viszont jól tetted, hogy megváltoztál ebben, csak ne ess vissza :)
Nagyon szépen köszönöm.
Kedves vagy! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!