Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14f vagyok barátnōt szeretnék de ez most mindegy, valaki leírná hogy a lent látható ugymond túlajdonságaim ugy bejönek e a lányoknak?
Szoval 14 éves vagyok 62 kg és 182 cm és 8% testzsírom van a BMI-m 18, 7 és mielött beszolnátok hogy egyek rohadt sokat esszem csak egyrészt fiatal vagyok másrészt rohadt sokat sportolok és elvileg 42% a test izmom tehát az itt leirtak a lányoknál elönynek számit? Mármint a tetszésben
Elég hülyén fogalmaztam de remélem értitek. Légyszives ne szologasatok be minden szart. Köszönöm
És mennyi idő alatt tudsz elolvasni, értelmezni, és megtanulni egy helyesírásra tanító könyvet?
Mert a külső az egy dolog, de, ha valaki olyan sötét, hogy már a kérdésében több hiba van, mint szó, az azért eléggé gáááááááz.
Valószínüleg egy hozzád hasonló értelmi szintű lánynak nagyon tetszenél.
Szia!
Szerintem a 62 kilógramm egy kicsit kevés 182 centihez. Szerintem felszedhetnél 3kilót. 8% testzsír az elég fit, nem egy nagy dolog, sokan összehozzák, de azért egyértelműen nem a gebe kategória. Figyelj! Azt hiszed gondolom, hogy a 42 százalék durva, de nem az. Egy átlag (nem túlsúlyos) embernek 40% körül van a testizomszázaléka, szóval te is tök átlagos vagy. Nekem pl annó valami 46% volt, és nem vagyok egy hegy (nekem is 8 volt a zsír (azthiszem)).
Na, gondolom azt, hogy előny-e a lányoknál arra érted, hogy az, ha izmos vagy. Valakinek bejönnek a kigyúrt pasik és sokaknak nem. Valaki bírja a kockahasat, valaki meg egyenesen undorítónak tartja. De hidd el, nem ez számít... (Ui.: egy élsportolónak 50%os az izomszázaléka.. (elérheti))
Uui. Sry ha egy kicsit undokan fogalmaztam.
Remélem segíthettem!
Figyi ezt lányként mondom: le se fos@m. Nem érdekel. Ha tetszik egy fiú, nem azzal fogok odamenni hozzá hogy "jónak tűnik a testzsírod, dugunk?" :D
16/L
Kit érdekelnek az értékeid?
14 vagy, 62 kg, 182 magas. Ezek a fontosak.
Minden idióta százalékot leírtál de azt, hogy mondjuk milyen színű a szemed/hajad stb. Ezeket nem.
Na és mit ér a külső ha valaki rohad belülről?
Három használható információ alapján írjuk neked, hogy "Fullos pali vagy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!