Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélye lehet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye lehet egy tanár-diák szerelemnek?

Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok,és ahogy észrevettem az érzéseim nem viszonzatlanok.Meg akarom várni az érettségit persze ezzel a dologgal. Ő 38 éves. Lehet ennek jövője? Ha tényleg igaz szerelem ami köztünk van. Tapasztalatok is jól jönnének. A gyülölködő/itélkező emberek ne kommenteljenek,úgysem veszem figyelembe.

2017. aug. 22. 18:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
40%
figyelj,még 2 év az az érettségi, ha addigra nem találsz mást és változatlanok maradnak az érzéseid, akkor szerintem érdemes lenne komolyabban közeledni felé
2017. okt. 13. 19:13
 22/22 anonim ***** válasza:
58%

Ismerek ilyet de általában ezekből nem alakult ki hosszabb távon komoly kapcsolat mert te elég fiatal vagy és sodor még az élet. Elmész dolgozni és milliónyi új dolgok érnek és élsz át ami belül is megváltoztat. Egy 38 éves ember jóval egyenesebb síkban van egy komoly kapcsolatra. Egyszerűen érettebb és ezt te nem tudnád beérni azonnal.

Nálam előfordult hogy a kollégám egyik diákjával első látásra szerelem szövődött. A lány 16 volt, én pedig 35. Nem tanítottam, csak táborban ismerkedtünk meg ahol együtt önkénteskedtünk az alsós diákjaimnak. Nagyon kedves emlékek voltak azok de ahogy az előzőekben is érveltem elsodort bennünket az ár de megmaradt egy kedves szép emlék kettőnknek.

2017. nov. 24. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!