Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tanár-diák szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanár-diák szerelem?

Figyelt kérdés

gimnazista lány beleszeret a tanárába, és kapcsolatot kezdeményez.

a tanár belemegy, titokban járnak, szexelnek.

a lány bemutatja a szüleinek a párját, a szülők örülnek neki.

mi a véleményetek a szituációról, a tanárról és a diákról?

illetve szülőként mit szólnátok ahhoz, ha a diáklány a ti gyereketek lenne, és így viselkedne?

2016. dec. 1. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
En nem orulnek neki. Mindennek megvan a helye, es egy felnott embernek nem szabadna belemennie izgatott tinilanyok fantaziaba, ahogyan a tinilanynak is tudnia kene viselkedni egy iskolaban. Es ebbe nem tartozik bele a tanarbacsik levadaszasa. Szulokent sem tamogatnam ezt a magatartast.
2016. dec. 1. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
35%

Hopp rúgják is ki tanárbácsit, soha többé nem kap állást.

Biztos be fogja ezt vállalni pár közepes numeráért. Főleg, hogy ismerve a gimis lányok erkölcsi érzékét, ha szakítotok még rá is fogod, hogy erőszakoskodott.

Add fel.

2016. dec. 1. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
15%

Hát ha szerelemről van szó, akkor ott nincs levadászás, és ilyenek! Lehet hogy pár év korkülönbségről van csak szó!

Nem eléggé konkrét a kérdés! Ha legalább életkorokat is írtál volna!

Ha itt nem mersz, írj nekem privátba! Nem akadok ki, én is sok mindent megéltem! :-)

2016. dec. 1. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Volt olyan tanarom aki ala szivesen befekudtem volna, de a szuleimnek tuti nem mutatom be, uristen...egyreszt elvesz az izgalom, masreszt valahol megse oke a dolog.
2016. dec. 1. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
91%

Én tanárnak készülök,de soha nem mennék bele ilyenbe. Etikátlan. Egy tanár példakép kell legyen, nem egy erkölcsi hulladék.

A lányról az a véleményem, hogy tipikus kamasz. Kb. minden 3. lány szerelmes a tanáraiba egy ideig. De mivel esélytelen és plátói a dolog, így elhalványul a dolog szépen. Nekem is volt olyan tanárom, aki nagyon tetszett, szinte bálványoztam és nős is volt. És tudtam, hogy nem lenne helyes a dolog. Meg ha ő közeledett volna elveszítette volna a vonzerejét a szememben, hiszen pont az tetszett benne, hogy olyan rendes embernek tűnt.

A szülő helyében meg nem lennék, mert az én gyerekem tudni fogja, hogy ez nem helyénvaló dolog. Ha ilyet érez, akkor marad az ábrándok szintjén, de nem valósítja meg.

2016. dec. 1. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
61%

Bár soha nem voltam még ilyen helyzetben, nem feltétlen ítélem el. Nem értem sokan miért támadnak habzó szájjal, hogy ez milyen dolog már. Tehát úgy fogalmaznék, hogy van olyan eset, amikor szerintem nem gáz. De ezt csak olyan esetben tudom elképzelni, mikor alig van pár év korkülönbség köztük. Szóval pl a lány 18-19, a srác meg nem rég végzett tanár, 24-25 éves. Iskolán kívül is működő tud lenni egy 18-19 éves lány és 24-25 éves pasi kapcsolata, most az hogy pont tanár-diák... Nem értem attól még miért ne vonzódhatnának egymáshoz. Pech, hogy pont tanár, de nem hiszem, hogy a pokol tüzén kéne elegjen egy, a fentihez hasonló szituban említett pár. Korban passzolnak, fiatalok, simán megtetszhetnek egymásnak. Érdekes téma, mert itt szerintem senki nem követ el semmi egetverően rossz dolgot, és attól még hogy ő a tanár és hát így-úgy kéne viselkednie, attól még ő is ugyanolyan ember.

Viszont az ezen kívüli egyéb szitukat, mikor ilyen 30-40 évesek kezdenének ki 15-16 éves kislányokkal az már elég gáz, mert ott elég nyilvánvaló, hogy csak a helyzetet szeretne kihasználni a tanár, 1-2-3x szívesen lefeküdne vele, utána meg úgy csinálni, mintha semmi nem lett volna, vagy épp érzelmileg próbálja zsarolni. Itt azért érezhető/bb a dolog súlyossága szerintem, mert már a korban elég nagy különbség mutatkozik, ilyesmikből kétlem, hogy egy normális, tartós kapcsolat lehetne.

2016. dec. 2. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!