Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Így el lehet felejteni egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így el lehet felejteni egyáltalán?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy (tudom,unalmas téma) tetszik az egyik tanárom..kezdek beleszeretni.

Ismerni már azelőtt is ismertem hogy tanított,de akkor mivel legfeljebb Facebookon beszéltem vele,nem éreztem ezt amit most.Mielőtt még jobban beleszeretnék,lehet jobb lenne elfelejtenem,vagy "elfojtani" már az elején a kezdődő érzéseimet.Minden nap nem látom,de így is van vele heti három órám.Ha ígyis-úgyis vannak vele óráim,nem is egy,akkor gondolom elfelejteni nem tudom,mivel látom,de attól még a kezdődő érzelmeimet "el tudom fojtani"?Úgy hogy ki tudjak szeretni belőle?

2016. szept. 23. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Majd kinövöd!!

Ez nem szerelem, csak VÁGYÓDÁS a másik iránt!

2016. szept. 23. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezzel a válasszal nem tudok sok mindent kezdeni.

Egyébként már nem középiskoláról van szó.Egyetemista vagyok,egyetemen tanít.

Az hogy "majd kinövöm" az nem sokat segít rajtam.

2016. szept. 23. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Majd, ha agyilag elég érett leszel, akkor majd képes leszel felfogni, hogy 1. a tanár-diák viszony tilos 2. ne a tiltott gyümölcs után menj, hanem az olyan lányok izgassanak, akik elérhetőek számodra 3. minek fektetsz bele energiát egy vágyódásba? 4. tanuld meg lezárni ezt a dolgot, és esetleg, ha elhúznál bulizni, akkor az ottani csajok biztos elfeledtetnék veled ezt a dolgot

Remélem így már érthetőbb a dolog.

2016. szept. 23. 21:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyébként alapból nem jó a válaszod,mert lány vagyok.Írhattam volna,de ettől függetlenül nem tudom miért gondoltad biztosra hogy fiú vagyok.

Mellesleg,tudom hogy nem valami etikus,nem erről szólt a kérdés.Legalább annyiban válaszoltál a kérdésemre hogy menjek el bulizni,de bulizni nem megyek,nem vagyok az a fajta.Nekem ez nem megoldás.

Meg nem fogom leinni magam,meg ilyen hülyeségek.

2016. szept. 23. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:

3as te annyira okos vagy.

Te tényleg nem tudod, hogy az ember hiába tud valamit, az érzéseit nem tudja fejben befolyásolni?

2016. szept. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!