Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha keresek egy hozzá hasonlót, el tudom felejteni?
Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok egy férfiba, akivel soha nem lehetek együtt, de egyszerűen nem tudom elfelejteni. Most az utamba sodort az élet egy másik férfit, aki kísértetiesen emlékeztet rá, nem is annyira külsőre, hanem inkább stílusra, gondolkodásmódra. Komoly kapcsolatot egyikünk se szeretne, de hajlok rá, hogy belemenjek vele egy kis kalandba. Szerintem a másik férfit is azért nem tudom kiverni a fejemből, mert tiltott gyümölcs, de így egyszerre mindkettőjüket "kipróbálhatnám" úgymond, és talán tovább tudnék lépni. Van ebben logika?2016. júl. 23. 23:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem addig amíg őt "keresed" addig nem. Hiába hasonlít rá stílusilag akkor sem ő az, így ha kipróbálod akkor max azon fogsz kattogni, hogy vajon vele is tényleg ilyen lett volna-e. Az viszont tényleg segíthetsz, ha nem vársz rá és keresel mást, aztán egy idő után azt fogod észrevenni, hogy már nem is gondolsz rá.(nem feltétlenül az első jelölt után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!