Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedhetek azért mégis, hogy hasonlót fogok?
Ismerkedtem egy sráccal, aki sokkal jobban nézett ki nálam. De nem ilyen díszf@*z volt mint sok mai "jó pasi", hanem normális, értelmes, kedves, erős, férfias srác. Olyan, akiről mindig is álmodoztam.
Ez az ismerkedés, levelezés meg stb. ment egy ideje, és ő közben leszólított egy lányt, aki nálam sokkal vékonyabb, gizda alkat. Magasabb is vagy fél fejjel.
És összejöttek, szóval velem abbamaradt az ismerkedés.
És 1000%, hogy a külsőm (illetve a lány külseje) volt a döntő.
Valószínűleg.
Aki válogatási helyzetben van, az válogasson is, ne csak a nők, szerintem.
Miért 1000%, hogy a külső volt a döntő? Simán lehet, hogy vele többet beszélgetett, jobban elvoltak. Az is lehet, hogy érződött rajtad a külsőd miatt valami frusztráció.
De, ha mégis a külső miatt választotta, akkor ne fuss utána. Simán reménykedhetsz, hogy újra találsz ilyen srácot. Nálad is a külső számít, mint nála?
Nem teljesen mindégy az neked?
Ha önértékelési gondokkal küzdesz, meg fog látszani rajtad.
26/F
Nem külső alapján választok, sok más fontosabb tényezőt is figyelembe veszek. Természetesen a vonzó, attraktív külső sok örömet okoz az embernek ugyanakkor.
Ő sem kizárólag a külső alapján választotta a lányt, nyilván jól elvoltak - de velem is nagyon jól elvolt. Azért mondom mégis, hogy 1000% hogy a külső miatt jött össze a lánnyal, mert nyilván mikor leszólította, a külsejére figyelt föl.
Egyébként is az a sanda gyanúm, hogy a srác leginkább a vékonyka lányokra, és a vele járó kisebb mellekre bukik. Vékony derék, lapos has, vékony lábak, ezek a gyengéi.
Látod, nekem meg pont a széles csípő, vastagabb combok, tehát a faros-combos-nőies a zsánerem.
Én valszeg akkor téged választottalak volna és a kis nyurgát dobom...
Szerintem akkor az a helyzet, hogy nem fogtad meg eléggé. Itt nem feltétlenül a külső volt a választás oka, csak annak, hogy leszólította. Ha leszólította, miközben ismerkedtetek, valószínűleg nem fogtad meg eléggé.
Sokszor látok itt is és máshol is olyat, hogy 2 ember ismerkedik és az egyik komolyabban gondolja, míg a másik nem. És ilyenkor az egyik fél több emberrel is beszélget, aztán valamelyik jobban megfogja.
Önmagában az sokszor még semmit sem jelent, hogy jól elbeszélgettek. Velem is beszélgetett már el lány és azt gondolta, hogy többet akarok. Pedig volt barátnőm, teljesen baráti beszélgetés volt, mégis úgy gondolta, hogy összeakarok vele jönni.
Ne aggódj, hogy másnál nem fog bejönni a külsőd. Az előttem szólónak is bejön, nekem is és még rengeteg pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!