Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye lehet egy tanár-diák szerelemnek?
Ez nem a Pretty Little Liars:Dddd
De egyebkent komolyra veve a szot.
Szerintem nembiztos hogy lenne jovoje a dolognak, hiszen a korkulonbseg nagyon sok koztetek. Es ilyenkor nem arra kell gondolni, hogy ez csak egy szam es masokat zavar stb mert sajnos altalaban nem igy van. Ha tobb, mint 20 ev van koztetek az azert sem jo, mert teljesen mas "korszakban" eltetek, te a 2000-es evekben nottel fel, o a 80-asban, ha jol szamolom, ugyanabban a korban, amiben a szuleid. (plusz minusz 5-10 ev). Ezzel csak azt szeretnem mondani, hogy a korkulonbseg azert is vezet problemahoz, mert egy ido utan nem lenne kozos tema, ha meselne neked a 80as evek dolgairol, nem tudnal hozzászólni a temahoz, hisz akkor a szuleid is fiatalok voltak, nem eltel meg, max amit ok meseltek arrol az idorol azt tudnad erdemben hozzaszolni a temahoz. Mikor te a 2000es evekrol beszélnel, azokat meg o nem elte meg, hisz felnott volt mar akkor, max hirbol hallhatta az akkori jatekokat/gyerek dolgokat. Sajnos az esetek 90 szazalekaban ezek miatt az evtizedes kulonbsegek miatt nem mukodik a dolog. Nem azt mondom, hogx ne menj bele, de ha ez kitudodik, ot szo szerint a bortonbe zarjak, mivel ez kisjoru megrontasa/pedofilia, es akkoris az, es akkor is elitelik, ha a kiskoru, azaz te ebbe a kapcsolatba beleegyeztel es nem eroszakkal vett ra stb. A pedofiliaval gyanusitott embert azonnal letartoztatjak. Ugyertem, nem tudna birsaggal vagy kozmunkaval helyrehozni a dolgot. Ugyanugy kezelnek ot a birak, mint egy valodi gyermek megrontot, aki szexuálisan zaklat kisgyerekeket. Es odabent a pedofilokkal nagyon csunyan bannak. Persze nekrd tapasztalnod kell szerelmeket, dolgokat, de ez a kapcsolat oriasi sullyal jarna. Arrol nem is beszelve, hogy ha a szuleid megtudjak, feljelentik, elvitetik a rendorokkel es ki is rugjak stb. Tonkre tenne az eletet egy ilyen kapcsolat, lenne priusza, nem találna mar rendes munkat, a hivatasaban pedig vegkepp nem dolgozhatna.
Nem állhatom meg, hogy tanárként ne válaszoljak erre a kérdésre, és talán még sok hasonlóra... Több gyermekes családapa vagyok, boldog, persze nem teljesen tökéletes házasságban, sok egyéb küszködéssel is, és mindennap 2-300 14-19 éves fiatal lány között tartok órákat, heti öt nap, plusz az emelt szintű tagozat, osztálykirándulásokról nem is beszélve.
Azt gondolom, hogy ha ezt valaki nem tudja elrendezni magában határozottan, azzal együtt, hogy egészséges férfi az illető, akkor válasszon más pályát, mert itt meg kell húzni a határvonalat, és nemcsak azért, mert kirúgnak, meg fegyelmi, hanem etikailag is. És én is érzékelem sokszor, amikor egy - egy diáklány máshogy néz rám, pedig semmivel sem provokáltam ki, vagy a másik mindig kijön a tanári asztalhoz, hogy valami kamu kérdést feltegyen a kiosztott tzkkel kapcsolatban, és úgy hajol fölém, mutogatva a dolgozatot, hogy a vállamhoz érjen... Pedig nem vagyok egy kigyúrt, mai fickó, negyvenes vagyok, és biztos, hogy ilyen apró eseteket számtalan kollégám tudna sorolni. Én sem vagyok vak és érzéketlen.
A lényeg viszont, hogy ezeken túl kell a tanárnak lépnie, nemcsak a korkülönbség és a retorziótól való félelem miatt, hanem mert ami a romantikus vígjátékokban működik, az az életben egyszerűen nem. Persze, én is hallottam néhány dolgot, titkos románcokat, de ezek általában elhaltak néhány randevú után. A kérdezőt teljesen megértem, amikor én voltam 16 éves, akkor az osztályból négy lány volt teljesen belezúgva a fiatal, szakállas fizikatanárunkba...
A Pretty Little Liars cimű sorozatban tökéletesen működött na de ott nem volt ennyi korkülönbség mint köztetek szerintem ismerkedj inkább korodbeli fiúkkal én is veled egyidős vagyok és apukám 41 éves én biztosan nem tudnék összejönni egy tanárommal se akkor sem ha 30 év körüli lenne de hát te tudod ha szeretnél pedofillal járni hajrá úgy alakitod az életed ahogy szeretnéd de úgy sincs sok jövője ennek a kapcsolatnak szerintem
16/L
Ahogyan a #10-es írta úgy van többnyire.
Ne haragudj kérdező, nem gonosz akarok lenni, de ez a fickó az apád lehetne. Apakomplexusod van talán? Mert akkor már más tészta a dolog.
Ne légy naiv kérdező, egy 38 éves férfi akinek már saját egzisztenciája van vajon mit akarhat tőled vagy egy hasonló fiatal lánytól ?
Lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!