Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz ha félek? Ti is ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha félek? Ti is ezt éreztétek?

Figyelt kérdés

Nem, most nem az elso csokrol, vagy kapcsolatrol van szo

Hanem az első szexről

15 vagyok

Tudom, hogy a 15 évesek fel már nem szűz

Annyira nem értem őket, na m1 ez mas tema

Belegondoltam(hogy ha lenne baratom)akkor én annyira félnék elveszteni vele, pedig mar "fejlett vagyok"vagy hogy mondjam

Tehat hogy borzaszto szinten felek a nem kivant terhessegtol, barmilyen fertozestol

Ti is ezt éreztétek?

Vagy hogy volt?

2017. aug. 18. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha félsz tőle, akkor egyértelműen nem vagy kész ra. Es nem a korod miatt mondom, ezt, de ha igy érzel, ne menj még bele.
2017. aug. 18. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele, ha felsz... En is feltem olyan korban meg :)
2017. aug. 18. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Jajjj ne, csak ezt ne! Csak azért, mert itt Gyakorin (könyörgöm Gyk-n:D) vannak ilyen /kamu/kérdések attól függetlenül a 15 éves lányoknak nem csak a fele szűz. Bőven többen vannak, csak valamiért a rossz hír gyorsabban terjed.

Amúgy igen, az egyik előzőnek igaza van, ha még ilyen kérdések merülnek fel benned, addig nem vagy hozzá érett. Amúgy meg még bőven várhatsz- és várj is! Nem kell semmit elsietni, se fiú, se barátnő miatt. Ha egyik sietteti, egyik se igazi.

2017. aug. 18. 22:20
 4/8 anonim válasza:
a nagyrészük még szűz csak mindenkivel elhitetik mert ez "menő"
2017. aug. 18. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van velem is :D csak én már 17vagyok
2017. aug. 18. 23:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy "fejlett". Csak azt hiszed. Egy 15 évesnek a méhe egyátalan nincs véglegesen kifejlődve és aki ennyi idősen már nemi életet él a többségnek felnőtt korára alig sikerül gyereket vàllalniuk. Nem tesz jót egy fejlődő méhnek a nemi élet szóval csak gratulálni tudok az ilyen lányoknak. Aztán meg jönnek hogy az "őszinteségre alapuló kapcsolatuk" tönkre ment utána meg követi a depresszió és így tovább..

17/L

2017. aug. 19. 00:39
 7/8 anonim válasza:

en is feltem de nem lett semmi baj mert vedekeztunk

de ha ovszerrel vedekeztek akkor nem leszel terhes es nem kapsz el semmilyen fertozest sem. ha gondolod irj privatba es elmondom h milyen volt az elso szex (en mar lefekudtem es enis 15 vagyok)

2017. aug. 20. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha félsz akkor nem állsz készen rá. Nyugi van még időd átgondolni, várni, és felkészülni rá. Az nem elég hogy testileg teljesen készen állsz rá (amit 15 évesen nem hiszem) de lelkileg is fel kell ezt dolgozni. Rengetegen vannak akik azt hiszik hogy készen állnak csak mert megjött nekik még van mellük (testileg érettebbek) de az utolsó pillanatban amikor elkezdenék a dolgot, beijednek és inkább hagyják. Meg persze a sok megerőszakolás is azért okoz lelki sérülést, mert nem megfelelő emberrel történik nem megfelelő időben.

Akkor tudod hogy készen állsz rá ha a megfelelő fiúval vagy, akkor vele hajlandó lennél lefeküdni, érzed hogy vele eltudnád képzelni, kívánod.

Teljesen normális hogy félsz, egy időben azért mindenki kicsit vagy nagyon félt ettől, ez új dolog, várod is de tartasz tőle. Ha majd megtörténik utána már nem fogsz aggódni, ha vigyáztok, óvszert használtok, és utána le is ellenőrzitek hogy biztos nem szakadt ki, akkor nem lehet probléma :)

És hidd el rengetegen vannak aki a te korodban is szűzek, sőt még idősebben korosztályban is.

2017. aug. 23. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!