Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon miért írnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért írnak rá mindig a 20-30-40 éves férfiak a tinilányokra?

Figyelt kérdés
Vagy csak nálam van ez? 14/L

2017. aug. 17. 00:48
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
77%
Az ilyeneket tiltsd le a francba és kész. Vagy ha esetleg jól esik, akkor be is szólhatsz nekik. :D
2017. aug. 17. 02:34
 12/56 anonim ***** válasza:
69%

Azzal semmi gond nincs szerintem, ha egy 20 éves ráír egy 17 éves lányra, vagy, ha egy 24 éves egy 18 évesre, viszont annál a faszinál valami nincs rendben, aki egy 14-16 évesre ír rá.

2 kategóriával feljebb sok ilyen van sajnos... De le kell őket tojni. :)

2017. aug. 17. 02:53
 13/56 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm a válaszokat.
2017. aug. 17. 03:00
 14/56 anonim ***** válasza:
47%
Ezek a pasik a szüzekre buknak és mivel az ò korosztályukban vagy nincs szűz vagy nem tudják megkapni a 25 éves szüzeket ezért maradnak a 14-16 éves könnyen kapható szüz lányok. Ha esetleg felmerülni benned az, hogy netalán ismerkednél velük akkor gondolj erre.
2017. aug. 17. 06:47
 15/56 A kérdező kommentje:

Á, dehogy... Ilyen szerencsétlen emberekkel nem éri meg ismerkedni.

Egyébként a 12-es nem értem miért lett lepontozva... :/ Szerintem sincs gond azzal, ha ráír egy 20 éves egy 17 éves lányra, és az is igaz, hogy a szexualitás kategóriában sok olyan ember van, aki ráír az ilyen fiatal lányokra...

2017. aug. 17. 07:20
 16/56 anonim ***** válasza:
Hát én 21 vagyok, sima beszélgetés céljából 0 és halál között bárkire ráírok, nemtől függetlenül. Ha viszont egy csajjal jobban akarok ismerkedni, akkor 16 a legalja, de inkább 18+.
2017. aug. 17. 12:48
 17/56 anonim ***** válasza:
20-30-40 = Az már -50. Nem túl kevés az az ismerkedéshez? Én a popsijukra szoktam ráírni :P xD
2017. aug. 17. 13:08
 18/56 anonim ***** válasza:
Nyílván nagyon nehéz elképzelni hogy lenne más szóban forgó közös kapocs egy negyvenes és egy tízenéves között (pláne ellentétes nemmel), de van rá példa és ez sokszor kellemetlenséget okoz. Emlékszem amikor egy ilyen korú férfival leveleztem, aki azért figyelt fel a válaszomra mert szerepelt benne az hogy székely vagyok. Ő is Trianonnal szakadt el a hazától, viszont ő szlovákként elkönyvelve. Foglalkoztatta a magyar eredet, és megosztotta velem a kutatásait is, cserébe én is meséltem neki az itteni helyzetekről. Én tudtam a korát, ő is az enyémét mivel szerepelt a válaszom alatt. Mondanom sem kell milyen kínos volt végigolvasni a levelének minden olyan részét amiben arról mentegetőzött hogy valóban nem akar semmi mást, és ezt épp azért tette mert számos más kortársa akart volna...
2017. aug. 17. 18:11
 19/56 anonim ***** válasza:
45%
Hiába pontoztatok le. Lehet, hogy a 14-15 éves lányotok az én 25 éves szőrös f_szommal fog elsőként találkozni. XD
2017. aug. 17. 21:08
 20/56 anonim ***** válasza:

Azt kötve hiszem ezzel a modorral legfeljebb megerőszakás folyamán lehetne lehetséges. De akkor meg te is sok "szőrös fszal" találkoznál a sitten :)

egy 15 éves lány

2017. aug. 17. 22:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!