Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Nektek milyen az ideálotok?
Intelligens, kedves, megértő, megbízható, EGYÉNISÉG, céltudatos
Kinézet kevésbé fontos de a nagy szemeket szeretem(Amanda Seyfried)
Külső:Velem egy magas(184 vagyok),vagy alacsonyabb de nem sokkal, hosszú Budapest haj(gyengém, kikészülök tőle),szín mindegy.
Belső:Kedves,Megértő, Őszinte, Segítőkész, Jókedvű,Cuki,Bújos(ez fontos mert szeretek hozzá bújni egy lányhoz, akivel együtt vagyok és ölelgetni),semmi smink,cigi,pia stb
Ami a legfontosabb őszintén szeressen.
16/F
Belső: Legyen kedves, humoros, rugalmas de néha azért komoly felfogása legyen és viselkedése, legyen vidám, mosolygós, értelmes, és legyen egyénisége.
Külső: Nincsenek különösebb elvárásaim, csak annyi hogy az alapvető ápoltságot tartsa és legyen normális, ízléses megjelenése. Nem várom el hogy kövesse a divatot, sőt nem is szeretem a túlzottan divatos lányokat, egyszerű átlagos megjelenést azért elvárom ami az alkatához illik. Ha duci akkor ne viseljen olyan ruhákat amik kifejezetten előnytelenek az alkatához. Ne viseljen olyan ruhákat amik kidobják mindenét.
Nincs ideálom, rájöttem hogy egy alapvetően realisztikus világba felesleges ilyen téren álmodozni, mert így csak elvakítod magad és megszállottja leszel az ideálodnak, mindenkiben őt akarod látni, meg hajkurászod majd és a valódi értékeket nem vennéd észre, amúgy se logikus egy álomkép felállítása, mivel teljesen értelmetlennek tartom, mondhatok akármit hogy így meg úgy nézzen ki, de lehet hogy az első lány aki szembe jön velem jobban megtetszik, pedig teljesen máshogy néz ki, külsőleg és belsőleg is teljesen értelmetlen ennyire előretervezni, mert ezek nem mások mint feltételek és elvárások a másik irán, hogy így meg úgy nézzen ki, ilyen meg olyan legyen, ha egy kapcsolat ennyire az elvárásokon alapszik az már régen rossz a részemről, persze álmodozhattak nyugodtan nem bántásból írtam, de én így látam a helyzetet.
17F
A múltkor is volt egy ilyen kérdés, gondolom nem láttad, szóval csak bemásolom azt a bő kifejtést amit oda írtam:
Egy ideje nem hiszek az ideális lányban, főleg úgy, hogy ahogyan én változom (nagyon gyors ütemben) az ideálom is változik. Jelenleg a külső nagyobb szerepet vállal, mint a belső, amire eddig még nem volt példa az életemben, és valószínűleg nem is lesz így sokáig. A belső most:
-Ne legyenek [(publikusan)] "cinkes" tulajdonságai, értem ezalatt azt, hogy túl sokat beszél egy társaságban, nem hagy másokat szóhoz jutni, nyíltan néz le másokat, visszataszító a nevetése, feltűnési viszketegsége van, stb... Persze ha privátban minél "gázabb" a másik annál nagyobbat nevethetünk. :)
-Valamennyire morbid/sötét humorral rendelkezzen (az sem baj, ha túlságosan), bírja az olyan poénokat amiken a tipikus társadalmi ember fennakad.
-Kezelje éretten a vitákat (ne annyiból álljon hogy visítva hozzám vágja a fél házat ._. valamint legyen álláspontja, legyen vitaképes), emellett a veszekedést kerülje.
-Legyen érdekes, saját nézőpontokkal, kevés ember által ismert témákról is tudjon beszélni, érdeklődjön minél több dolog iránt.
-Ne féljen a kalandoktól. Értem ezalatt azt, hogy egy természetben történő túrában pl, simán benne legyen. :)
-Legyen nőies, de ne kényes. Az jó ha foglalkozik magával, de ne viselkedjen úgy mint egy elkényeztetett tiniri**nc. Legyen energiával teli. ^-^
-Ne féljen addig amíg együtt vagyunk. Igen tudom, hogy ez egy álom tulajdonság, ami nem valósul meg senkiben, de szép elképzelés, hogy "nem kell félni az élettől, amíg együtt vagyunk". :)
---.---.---.---.---.---.---.---.---.---.---.---
Ez volt a belső, most külső:
Persze ez nem kritérium, de ez jut a gyönyörűről először eszembe:
-Természetes szőke haj.
-Sima, hófehér arcbőr.
-Szem szinte mindegy, hisz mindegyik szín meg tud fogni, de hogy teljes legyen a "tipikus északi nő" képe, így a kéket preferálom.
-Vékonyabb alkat.
-Tetoválás vagy mindenhol vagy sehol, az is csak úgy ha fontos jelentése van, nem csak a "mert jól néz ki" indokkal.
Azt hiszem ennyi. :)
Külsőre: Sportos, hajszín, szemszín, bőrszín mindegy, 145cm-180cm
belsőre: lehessen vele ökörködni, tudjon kommunikálni (tehát nem rinyál, duzzog, hisztizik, ha baja van, hanem elmondja), ágyban ne legyen döglött hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!