Duci vagy vékony férfiak/nők az ideálotok?
Férfiből vékony fiatalabb, nőből a teltebb idősebb.
Kategória: Egészség » Táplálkozás?
Lehet biszexuális, vagy szimplán alkothat véleményt a saját neméről is attól függetlenül, hogy szexuálisan vonzónak találja-e azt.
Én a normál alkatú embereket találom a leginkább vonzónak.
Normál és finoman izmos (szép váll, bicepsz, szolid kockahas), főleg nőben. Férfinál bejön a vékony, kicsit sem izmos alkat is, de a szép fejlett izomzat is :)
(Androgün vagyok, ha valakit érdekel, s demipanszexuális, de attól még ízlésem van.)
Nekem elég változó ez.
Én nekem a nagyon vékony nők/lányok nem jönnek be de azokat is inkább az arcformájuk alapján ítélem el külsőségre, ettől független lehet jó belsője és tudnám őt szeretni.
Nekem az átlagos alkatúak jönnek be leginkább a se nem sovány se nem kövér, még a duci is bejön nekem főleg ha előnyösen öltözködik mert az is sokat számít ám. De volt nálam olyan is amikor egy kövér lánnyal hozott össze a sors 170 cm magas 110 kiló volt, de eloszlott rajta mert szép lábai voltak, arca is szép volt de nagyon nem volt az a beesett sápadt arca mert alapból hosszúkás volt neki szép formás pofija volt, szép haja, szép szemei, nekem bejött annak idején csak hát pokolian flegma, bunkó természete miatt nem bírtam elviselni.
A jelenlegi barátnőm vékony de van neki egy kis hasa azért, de a karja, lába picit izmos, feszes, formás, csak már nem nagyon ad magára mert abbahagyta a szertornát már 3 éve és hízott vagy 6 kilót és nagyon nem is sportol már.
Az ideálom vékonyabb, de még husis, kis mellű vékony lábú nő. Ezzel szemben a feleségem kicsit husisabb, vastagabb lábú és nagy mellű.
Nem bánom, mert a belső miatt vagyok vele, és ezen a külső nem tud változtatni. Szép bonbon doboza, ha már belül avas a csoki.
Hat lehet izmos is vagy duci
Utalom a csontos lanyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!