Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszenek a mai fiuk/ferfiak?
Még fiatal vagy. Ahogy idősödsz, egyre több lesz az érettebb, komolyabb fiú.
Az én osztályomba mindenki ilyen, amilyet te mondasz, a barátom mindössze 2 évvel idősebb (ő 20, én 18), de mégis hatalmas a kontraszt, nagyon jól öltözködik, nem hord ilyen hülyeségeket, tanul, dolgozik, figyel rám, és hűséges.
18L
csak az a durva hogy van az a lány akiknek kimondottan ez jön be
lehet csak nállamm van így hogy nem b*zinak neveltek a szüleim :D oké én megint a másik kategória vagyok... mindíg feketébbe járok és tar kopasz vagyok :D
Igen sajnos en is eszre vettem h sok lanynak bejon.. de a zsak megtalalja a foltjat.
Csak azok a lanyok akik nem ilyenek ez altal eleg nehez helyzetbe vannak.
Szerencsére, ahogy előttem is megírták már, vannak kivételek. Én is a kivételek közé tartozom és egyáltalán nem bánom. Mondjuk én már kicsit kiöregedtem ebből a tinivilágból (de régebben sem voltam ennek a híve).
És így az én/mi esetünkre is igaz lehet a zsák a foltját elv :)
F/23
Pontosan ezért vagyok biszex :DD
Szerelmes nem tudnék lenni egy fiúba, de szexuálisan vonzónak találom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!