Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek tetszenek a mai fiuk/fe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszenek a mai fiuk/ferfiak?

Figyelt kérdés
Szerintem borzaszto az az divat amit kovetnek. Nem ertem miert hordanak "lany nadragot" volt mar olyan is h leggingsbe lattam egy sracot. Nagyon gazul nez ki ez a feszulos nadrag meg ha a bokajuk is kint van az a kemeny. Meg borzasztokak ezek a nike meg adidassuperstar szeru cipok rajtuk. Foleg ha az egesz szettet egy logos hosszu poloval vagy trikoval parositjak. A frizurarol inkabb nem is beszelek. Es sajnos az eletfelfogasuk is... egyfolytaban buliznak egyik csaj a masik utan. Tenyleg ilyen keves az olyan srac aki mondjuk megallna a helyet ferfikent is?? Vagy ezt csak en gondolom igy?

2017. júl. 20. 13:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ööö a "mai fiúkba" nem csak a leggings/tunika/adidas tipusú sràcok tartoznak omg :D tudom hogy mostanàban nagy divat lehurrogni ezt a generàciót de istenem, nem a pláza kínàlat szerint kell bekategorizàlni a mai fiatalokat pls.

Én rengeteg normális fiút ismerek, és bátran ki merem jelenteni hogy sok mindenben jobb emberek mint pl az eggyel ezelőtti generàció (beszélek én itt a rasszizmusról, homofóbiàról, antifeminizmusról, stb)

Meg azt sem hiszem hogy valakit az öltözködése és viselkedése alapjàn kéne megítélni. Ez a tinédszer kor, miért kéne úgy viselkedni mint egy felnőttnek?? Bulizzon, szexeljen, húzzon pink forró nacit, csináljon amit akar, tapasztalja ki magát, bőven ráér még komoly lenni, meg bő nadrágot hordani vagy akàrmi.

Majd megállják ők magukat férfiként, bàrmit is takarjon szàmodra ez a fogalom

Èn így gondolom

16/L

2017. júl. 21. 01:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig ez a begyepesedett hozzáállás a borzasztó amit ti követtek... :D Minden generecióban szidni kell a másikat, ha a divatot követi? Nézz már vissza kérlek 30 évvel a férfi divatba. Vagy mondjuk pár száz évet. Ahol nőies ruhát, szoknyákat hordtak a férfiak. Biztos ott is savazták egymást, hogy "1k680 mai generáció lol" vagy mi?A hozzáállást tekintve szintén. Hány költőről tanultál az iskolában aki bohém életet élt? Nőzött, piált, a káros szenvedélyeknek élt. Nabumm. És azóta is világ a világ. Úgyis ki fogja nőni mindenki. Nekem is van olyan már 21 éves haverom, aki anno hatalmas facebook celeb volt több ezres lájkokkal, éjjel nappal más csajjal volt, és össze vissza ivott. És lám csak benőtt a feje lágya, tartós kapcsolata van és érett gondolkodása. Bár mi tagadás van azért sajnos egy-két selejtes egyed, de ezeket meg ne mi döntsük már el, hogy kik azok. És csak hogy egy kicsit védjem a mai divatköcsögöket. Szűk naci már volt egyszer divatban anno, csak visszajött ismét. Adidas superstar 1970es évek elején jelent meg ha jól tudom. A nike cipőn meg gondolom az Air Force 1-t érted ami szintén egy már több mint 30 éves modell. A haj szintén egy visszatért "retro" divat egy kicsit extrémebb változata. Szóval kb minden megtalálható volt a 10-20-30-40 évvel ezelőtti fiatalokban is. Vagy te ezt hogy képzelted el? Mindenki szüzen és józanon tengett-lengett aztán összeházasodtak, lefeküdtek 3x lett 3 gyerek majd élték az idilli vallásos szerény életük? És most félre értés ne essék én sem szeretem a csőnacit, leggingset air force 1-t. De senkit nem nézek le azért, amiért ezt hordja.

19F

2017. júl. 21. 08:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Az előttem válaszolóknak: a kérdés nem arra irányult hogy ecseteljétek ki mit hord meg le kell-e nézni, hanem hogy nekünk lányoknak ez a stílus bejön-e. Sokmindenben igazat adok, de nem gondolnám hogy azoknak a fiúknak akiknek a szüleik mindent a seggük alá rak és csak annyi a dolguk hogy piáljanak és 'egyből menjen snapchatre' hogy azokból normális és érett gondolkodású férfi válik pár év múlva. Az öltözködést pedig remélhetőleg kinövi. 18/L
2017. júl. 21. 08:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig ismerek jó pár példát. Legalábbis az én haveri "bandámból". Elég trógerek voltunk mindannyian, tipikus utcaköcsögök, páwák, és szinte mindannyian kikupálódtunk. :D Ezeket a ruhákat pedig csak azért hoztam fel példaként, hogy rájöjjön a kedves kérdező, hogy egyáltalán nem mostani dolgok amiket ő helytelennek talál a mai divatban. Mint ahogyan az életvitel sem. Tehát felesleges ezért a korosztályunkat leszólni, amikor az édesapáink/édesanyáink is ezeket csinálták.
2017. júl. 21. 08:48
 15/16 anonim ***** válasza:

igaz én lány vagyok, de minden a seggem alá van téve, szeretem a divatot, szeretek bulizni, de ettől normális terveim vannak a jövőt illetően. Amellett hogy egy tucat tinilány vagyok megvannak a saját értékeim, és remélem hogy normális felnőtt lesz belőlem, családanya, stb. Ez ugyanígy vonatkozik a fiúk nagy részére is, persze kivétel mindig akad, de ne feledjük el, hogy a "normálisan" kinézők között is.

ha a kérdésre kéne válaszolnom: jobb ez stílus mint a papucs zokni, meg a térd alá érő zsebes cargo nadrág.

16/L

2017. júl. 21. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
#16 azért nem csak a tömeg stílus és a papucs-zokni öltözködés létezik. Az öltözködésben szerintem csak az a gond hogy mindenki ugyanazt hordja és nem találja meg a saját stílusát.
2017. júl. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!