Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szituációval reagálnál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popoos kérdése:

Milyen szituációval reagálnál erre?

Figyelt kérdés
Velem mindig játszadozik az élet.Eddig két szerelmem volt.Mindekettőbe ugy volt hogy am nem első látásra leszek szerelmes!!Sőt az is lehet elsőre nem is tetszik!Hanem igy idővel beleszeretek valakibe!De akkor ugy hogy intenzíven nagyon erősen és évekig is ugyanolyan intenzitassal!Most konkretan 3 éve vagyok borzasztóan szerelmes.És nem csillapodott hanem a megélt dolgok miatt erősebb lett!!Ès akkor jön a lényeg!Szerelmes vagyok ebbe a srácba ÈN most!Régen a batyjaba vooltam szerelmes de akkor tesoja belem nem volt meg!Most hogy a fiatalabba vagyok most az idosebb szerelmes belem es akar velem osszejonni!!Hat nem vicc? Bolond bartnom meg olyan tippeket ad nekem hogy mar csak azert is kezdjek a batyjaval ki hatha elojonnek belolem a regi erzesek!!De fura mert a batyjat most nagyon utalom mert szexualisan csunyan kihasznalt!!
2017. aug. 13. 16:43
 1/5 anonim válasza:
Aha ,a családban akkor mindenki végigmegy majd ezek szerint rajtad! :D
2017. aug. 13. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
K.
2017. aug. 13. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem ertem a kérdést. "Milyen szituációval reagálnál erre?" A szituacio=helyzet. Milyen helyzettel reagálnék erre? ...
2017. aug. 13. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szituációval hogy lehet bármire is reagálni?
2017. aug. 13. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Csodálatos, hogy felróbál mindkét tesó... :( Ennyi tartás nincs benned?
2017. aug. 14. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!