Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nálatok esélytelen egy olyan lány aki vékony, lapos?
Figyelt kérdés
2017. aug. 11. 16:57
11/13 Firedoom válasza:
Dehogy eselytelen! Reszemrol ez az ideal, a kis mell meg egyenesen fetisem!
12/13 anonim válasza:
Nem esélytelen, ha normális ;) Tetszik, ha egy lány vékony.
13/13 anonim válasza:
Őszintén megmondom neked, hogy nálam nagyon is esélytelen az ilyen lány. Most lehet durván fog ez hangzani, de "csak a kutyák játszanak csontokkal". Én azt szeretem, ha egy lányon van mit fogni. Van legalább egy kicsi vagy mondjuk közepes pocak, mondhatni nagy kerek mellek, formás popsi. Én úgy érzem, hogy ezekre nekem szükségem van és meg is kaptam ezt már lassacskán 15 hónapja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!