Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de elronottam, mit kezdjek vele?
1. Szerezz egy nyelvtankönyvet.
2. Hagyd a francba, veszett ügy. Szegény csajt kihasználtad, hazudtál neki, a helyében én is elkerülnélek, nemhogy kapcsolatot akarnék. Majd máskor 2x is elgondolkozol a követköző lánynál, hogy mit mondasz neki, és mit csinálsz.
Nem sokat írtál az előzményekről de 1 valami van ami talán bejöhet ez univerzális.
Legyél vele őszinte elmondod neki még egyszer utoljára mi a helyzet és teljes őszinteséggel ha szerencséd van akkor alszik rá egyet ( az már világi szerencsé) ha nincs akkor elhajt mint bába a magzat vizet ebben az esetben elfogadod a döntését és tovább lépsz akkor 100% ig biztos lehetsz benne hogy soha többet nem lesz nála esélyed. Ezt a jövőben jobb lesz ha használod. Soha ne hazudj a barátnődnek egy lélegzet vételből megmondja ha így van. Inkább mond azt hogy nem akarsz róla beszélni ha olyan a téma de ne hazudj. Abban a pillanatban oda a bizalom én onnantól kezdve meg is kezdődik a visszaszámlálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!