Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a fiúnak hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Tegnap megismertem egy fiút. Eléggé észrevehető hogy én is tetszem neki. A legjobb barátja is mondta.
Nagyon el szeretném neki mondani minél hamarabb:/
Facebookon tudom neki elmondani mert messze lakok attol a falutól ahol ő lakik (tegnap látogatóba voltunk rokonoknál). Személyesen lehetséges hogy találkozunk még abban a faluban. 15/l 16/f
2017. aug. 7. 10:46
1/7 anonim válasza:
Ha tegnap láttad elöször nem szereted csak tetszik és ez nagy különbség. Találkozzatok.
2/7 anonim válasza:
Inkabb talalkozzatok meg, lehet ez egy fellangolas meg na ennyi ido alatt nehez szerelmesnek lenni
3/7 A kérdező kommentje:
De figyeljetek, én tényleg szeretem:)
2017. aug. 7. 12:38
4/7 anonim válasza:
En is voltam igy azt hittem az de nem... bar a te eleted szurd el
5/7 A kérdező kommentje:
Oké akkor csak tetszik. De eléggé észre vehető volt hogy én is neki sőt még a legjobb haverja is mondta nekem. Akkor hogy irjam le neki burkoltan hogy nekem tetszik?:)
2017. aug. 7. 13:45
6/7 anonim válasza:
Találkozgassatok még néhányszor és majd utána (ha még tényleg azt érzed).
7/7 A kérdező kommentje:
Messze lakik sajnos igy nem tudnánk megoldani a találkozást.
2017. aug. 7. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!