Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel találkozgattam párszor, és elsőre nagyon szimpatikus volt, viszont az elmúlt időben elkezdett egyre furcsábban viselkedni. Azt mondja, hogy velem szeretné leélni az életét, ne keressek más fiút, neki csak én kellek. Elég erőszakosan bánik velem, mintha terrorban akarna tartani. Eddig nem csinált ilyet, ezért nem is értem ezt a hirtelen változást. Szerintem ő tipikusan az az ember, aki birtokolni akarja a másik személyt. Ezzel csak kiábrándulok belőle, már nem is érzem azt, amit a legelején. Az a gyanúm, hogy félreismertem, de nagyon. Hogyan koptassam le?2017. aug. 1. 23:52
1/5 anonim válasza:
Egy barát, aki bevállalná, hogy a pasid. Vagy a standard módi elmondod neki.
2/5 anonim válasza:
Velem is ez volt. Mond meg neki, hogy nem akarsz vele lenni és kész. Hátha megérti és nem erőszakoskodik. Bár ezek alapján lehet, elkéne neki magyarázni egy párszor.
3/5 anonim válasza:
Vagy beszéld meg ezt vele, és hátha vissza tud változni.
Vagy mondd meg neki azt, amit most leírtál.
Nem éri meg köntörfalazni meg halandzsázni. Megérdemli, hogy elmond neki normálisan a szitut!
4/5 anonim válasza:
űtögesd egy fém darabhoz, vagy húzd a betonon, idővel lekopik.
5/5 anonim válasza:
Látom te is összefutottál Gabi barátunkkal. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!