Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek be jönne egy ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek be jönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szóval:

Fej/arc:nagy nagyon sötét barna szemem van, hosszú szempillákkal. Sötét szemöldök, vállnál lejjebb érő sötét barna haj.

Test:átlagos

Személyiség: humoros ,kedves, megértő ,harcias, ragaszkodó,kicsit zizis xD

Hobbim:táncolás (fashion dance olyan mint a hipp hopp csak csajosabb) +zene halgatás

Egyéb: önbizalmam az van, jó lábaim vannak :3 ja és kedvenc állatom a róka

Kb ennyi :D

Ha kérdésetek van kérdezzetek :)

2017. júl. 25. 23:54
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Ja és még hozzáfűznék a kérdéshez : pisze orrom van ... És a fogsorom fehér és normálisan állanak a fogaim. De pasi létetekre nyávogtok hogy nincs elég infó, de nem mondjátok meg hogy mi érdekel ,mit írjak még ... A macskámban is több értelem van mint bennetek ... Ja és minden tanévben osztály első voltam 5*-ös + nektek az is baj hogy ismerek "csúnya " szavakat meg hogy nem vagyok egy nyápic aki nem nyitja ki a száját ha valami nem tetszik. Ja és ti azt se tudjátok h mi az a káromkodás..

TISZTELET A KIVÉTELNEK (akik azt írják h nem jössz be vagy azt h bejösz és nem írnak könyvet a véleményükről amit senki nem olvas végig) ja és a tanévekben nem tanultam max környezetre meg törire mer amire nem tanultam azt az órán megtanultam szóval bics de ti vagytok azok akik hüly3k...

2017. júl. 26. 12:57
 32/46 A kérdező kommentje:
Bocsi * elírtam
2017. júl. 26. 12:59
 33/46 anonim ***** válasza:
100%

Te egy tipikus osztály r**banc

a lány lehetsz.

Írni nem igen tudsz. Tudod hallani 2 l betűvel szoktak.:)

A rossz tulajdonságaid (ami van elég sok) sehol sincs leírva, pedig az egyik válaszoló kérdezte is. A barátod is csak azért van veled mert ebben a korban menő ha van valakinek barátnője/barátja, de biztos van rajtad 50kg vakolat, szemöldököd kifestve, piros rúzs meg ilyenek. A fiúk messze kerüli az ilyen "lányokat".:)

2017. júl. 26. 13:29
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Minden egyes mondatoddal egyre lejjebb süllyedsz, kiütöd a saját szavaid, először kéred mások véleményét, vagy hogy kérdezzenek, ha valamit tudni szeretnének, majd leszidod őket érte, ha teljesítik. Ez alapján igazi hárpia vagy. :D De nem gond, lesz rád kereslet, ne aggódj, imádják a mai fiúk a buta lányokat, akiknek a 80-as IQ és a szűk farmer az ideál. :)

Nem is írok sokkal többet, mert látom olvasni sem szeretsz, mások véleményére sem vagy kíváncsi, buta is vagy, de ha esetleg, valami csoda folytán... talán egy kis értelem is szorulna beléd az elkövetkezendő 5 évben, olvasd vissza a kérdésed, és azt, ahogyan a válaszolókkal bántál, és kezdj el örülni, hogy nem vagy többé értelmi fogyatékos.

A szín 5-össéged semmit sem takar, volt egy osztálytársam anno általánosban, aki olyan hülye volt mint a s3gg, de olyan jól tudott nyalni, hogy kitűnő bizonyítvánnyal távozott. Gondolom nálad is ez a helyzet, mert egy normális iskolában ezzel a helyesírással át sem engednének. :D

2017. júl. 26. 15:33
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Bameg :D ez vicces volt:D :D kedvesnek mondod magad(azt írtad)erre felhúztad magad pedig senki se idegesített fel,szerintem csak őszintén válaszoltak... és pont ez a bajod kedves kérdező hogy nem tudod elfogadni azt ami van... Legközelebb akkor Ne tedd fel a kérdést ha nem bírod elviselni hogy valaki őszinte véleményt mond rólad arra a kevéske információra amit megadtál.. ennyi
2017. júl. 26. 20:53
 36/46 A kérdező kommentje:

Ja és minden évben un tanárt kapunk mert eddig az összes elment szülni

... Eddigi tanáraimat utáltam hozzájuk se szóltam max tanórán annyit h az 283884 aszt cső ... Figyi nekem r0hadtul nincs időm arra h elmondjad nekem g én mér vok szín ötös ...

2017. júl. 26. 22:58
 37/46 anonim ***** válasza:
Hát nem az eszed miatt, az biztos... mondd csak, sok a férfi tanár? :DD
2017. júl. 26. 23:58
 38/46 A kérdező kommentje:
He he he nagyon vicces eddig 0 férfitanárom volt az iskolában alig van férfi tanár ... Barom
2017. júl. 27. 16:18
 39/46 A kérdező kommentje:
Na cső törlöm a fiókom 1-2 munkanap után törlödni fog cső s3gg arcok :)
2017. júl. 27. 16:23
 40/46 anonim ***** válasza:
Cső te csöves csőd tömeg :D
2017. júl. 27. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!