Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nos, egy pár tanács jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, egy pár tanács jól jönne. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

15 éves, gimnazista lány vagyok :) Előre is köszönöm ha valaki ezt végig olvassa :o

Hááth a helyzet az az, hogy nem rég megismertem egy fiút... vagyis hát férfit. 20 éves. Egy szimpla barátságnak indult. Csak több lett belőle. Vagyis még nem lett, viszont 100% biztos vagyok benne h szerelmes belém. És hát ez kölcsönös. :3 Ezzel semmi baj nincs, viszont nekem meg van "párom". Naamost én nem vagyok jelenleg otthon. Már majdnem 1 hónapja nem találkoztunk, alig beszélünk. Hiányzik. Azt mondta én is neki. Viszont már nem olyan ez az egész mint amikor kezdődött. Beleszerettem másba. Nem tehetek róla, egyszerűen a szívem felé húz. Nem tudom miért. Egyszerűen vele más. Teljesen más, sokkal jobb. Szerintetek hogyan tovább? Ha tényleg szeretjük egymást (aki 20 éves) akkor az az 5 év sok? Tudom, hogy lesznek olyanok akik ezért le fognak szólni, de csak tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek mi a helyes?

2016. júl. 15. 03:52
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Még annyi: Tudom, hogy 15 évesen nem ezzel kellene foglalkozzak. Viszont nem vagyok az a fajta aki bárkivel összefekszik, nem dohányzom, nem iszom egyáltalán, még energiaitalt sem. Köszönööm előre is :)
2016. júl. 15. 03:57
 2/22 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem 5 év egyáltalán nem olyan sok. Ha mellette(a 20 éves mellett)döntesz ez ne hátráltasson.
2016. júl. 15. 04:25
 3/22 anonim válasza:
Nem sok. :) De ha e felé a férfi felé húz a szíved, jobb lenne ha a másikkal közölnéd. :) Mások véleménye meg ne érdekeljen, pláne ne azoké akik ezt megszólják holott semmi közük nincsen hozzá, de még csak véleményt sem kértél tőlük. :)
2016. júl. 15. 06:22
 4/22 anonim válasza:
Mindenképpen kedvesen mond el a mostani barátodnak, hogy így alakult a helyzet. Utána pedig tényleg ne hátráltasson az az öt év, ha mindketten akarjátok, nem lesz belőle gond. :)
2016. júl. 15. 07:34
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. júl. 15. 11:19
 6/22 anonim ***** válasza:
86%

Önmagában elég gáz a helyzet. Tudod ha az igazi pasidat szeretnéd, akkor nem foglalkoznál mással.

Ha esetleg ezzel összejössz, akkor meg majd a másik mellett találkozgatsz egy másik pasival, és őt is lecserélnéd?

Ezért utálom ezt a fiú/lány barátság dolgot, ezért sem létezik, itt a példa.

Van egy párod, aki feltételezem szeret téged, te meg játszol vele és inkább másik pasival akarsz lenni, aki lehet, hogy csak kihasználna és hamar eldobna.

2016. júl. 15. 14:52
 7/22 anonim ***** válasza:

Az hogy sok-e azt a szüleid döntik majd el de javaslom hogy ne hallgass azokra akik azt mondják hogy ez nem sok mert igenis sok!

+ egy 20 éves férfi valamit kell, muszály, közelező, hogy akarjon egy 15 éves lánytól és mivel neked csak egy ilyen dolgod van ezért én a helyedben nem sokat tetovázva a dolgon hagynám a srácot mert Ő adni fogja alád a dumát hogy szeret meg a mittom amíg meg nem kapja amit akar,

DE ez mind csak az én véleményem amire te voltál kíváncsi szóval te döntesz hogy jól látom a dolgot, vagy Skip-elsz :)

2016. júl. 16. 00:32
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Én a következőt tenném a helyedben, ill. ezt tanácsolom: Szakítsál azzal a fiúval, akivel most jársz, függetlenül attól, hogy ezzel az újjal lesz-e valami, mert kiderült, hogy mást tudsz sokkal jobban is szeretni, és költözz haza. Ne omoljál egyből a 20 éves karjaiba, mert ha hamar megkap, akkor el fog szállni a szerelmi érzése, ha ezt annak lehet nála nevezni, vagy csak egy megkívánásnak, nem tudom. Költözz haza, a tanulmányaiddal foglalkozzál elsősorban, de ne utasítsad el a 20 évest sem, de mondd meg neki, hogy még fiatal vagy, várjon egy-két évet. Ha tényleg szerelmes, akkor fog várni, és akár még a férjed is lehet, ha nem hamarkodod el a dolgot.
2016. júl. 16. 07:46
 9/22 A kérdező kommentje:
Szakítottunk.. Szerintem így jobb is lesz. Viszont úgy érzem, hogy nem teljesen vagyok kész még egy kapcsolatra. Ha ezt elmondom neki szerintetek fog várni? Szerintem szeret annyira, hogy igen :o
2016. aug. 1. 05:12
 10/22 A kérdező kommentje:
Én ismerem, talán jobban tudom :) Azt, meg, hogy milyen vagyok légyszi ne ebből ítéld meg :3 Valószínűleg ribi vagyok úgy, hogy 15 éves vagyok, 1 barátom volt, és szűz vagyok, stb :) Gratulálni tudok neked ;)
2016. aug. 2. 03:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!