Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nos, egy pár tanács jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, egy pár tanács jól jönne. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

15 éves, gimnazista lány vagyok :) Előre is köszönöm ha valaki ezt végig olvassa :o

Hááth a helyzet az az, hogy nem rég megismertem egy fiút... vagyis hát férfit. 20 éves. Egy szimpla barátságnak indult. Csak több lett belőle. Vagyis még nem lett, viszont 100% biztos vagyok benne h szerelmes belém. És hát ez kölcsönös. :3 Ezzel semmi baj nincs, viszont nekem meg van "párom". Naamost én nem vagyok jelenleg otthon. Már majdnem 1 hónapja nem találkoztunk, alig beszélünk. Hiányzik. Azt mondta én is neki. Viszont már nem olyan ez az egész mint amikor kezdődött. Beleszerettem másba. Nem tehetek róla, egyszerűen a szívem felé húz. Nem tudom miért. Egyszerűen vele más. Teljesen más, sokkal jobb. Szerintetek hogyan tovább? Ha tényleg szeretjük egymást (aki 20 éves) akkor az az 5 év sok? Tudom, hogy lesznek olyanok akik ezért le fognak szólni, de csak tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek mi a helyes?

2016. júl. 15. 03:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok az 5 ev. Ha mar alig érzel a "parod" iránt valamit, semmi ertelme folytatni. 2év múlva vagy most... ugyan az lesz a vége. Ha tovább halogatod, hogy nem mondod meg neki, akkor az csak rosszabb lesz és kínzod ot is es magadat is. Ez az en véleményem, bár csak te tudod igazán hogy ki iránt mit erzel, de amit írtál én ezt vettem ki belole.
2016. aug. 2. 12:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez a HELP válaszoló miket ír! Ennek lelke semmi!! És a 10-es válaszolónak is üzenem, azért mert szakított azzal, akit nem annyira szeret, ez csak dicséretes! És az az ember, ha tényleg szereti, akkor fog várni rá, és értékelni fogja, amit tett - tulajdonképpen úgy is fogalmazhatunk, hogy őérte. Most fog elválni, tényleg szereti-e.
2016. aug. 3. 08:54
 13/22 anonim ***** válasza:
50%

Így van.. nekem nincs lelkem. Sajnos már jól tönkre tették az idióta nők. Az ilyen fajta viselkedések miatt mennek tönkre kapcsolatok.

A csajok 70%-ba nincs benne az, hogy ott állt mellette a srác, szerette, ő csak közli, hogy bocs, de nem szeretlek mert már más kell.

Egyetlen hosszabb kapcsolatomból így tettek ki engem.

Másokkal kezdett foglalkozni, na meg más is, de az már tök mindegy. Lelkiekben mentem tönkre és nyugi, nem fogok mást keresni, hogy azt meg magammal rántsam.

Szerettem valakit, vakulásig kb és mit kaptam, mikor minden kínja bajában mellette voltam, na mit, magányt. :)

2016. aug. 3. 14:30
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg elég gáz hogy lepontoztok, mert van aki értékeli a kiírásom, van aki nem. Ez nem játékverseny, hogy úr isten, most ki ad jobb választ.

Nem tetszik a válasz, lépj tovább.

2016. aug. 3. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem mint elottem sokan irtak mindenkepp beszelj a mostani fiuddal. Nem tudom milyen a kapcsolatod es mennyire nezed ezt ki belole, de arra keszulj fel hogyha a szakitasotok utan osszejossz a 20 eves ifjuval szep kis pletykak lesznek. ,,lecserelt egy pedora lol" es ehhez hasoblok. Nem vagyok termeszetesn biztos benne de valahogy igy adja magat a dolog. Tenyleg ne hatraltasson az az ot ev, edesanyam 15 volt amikor osszejott jo edesapammal (8ev van kozottuk) ugyhogy tenyleg en meg nem tapasztaltaltam de hiszek benne hogy az igaz szerelem tenyleg nem alkot hatarokat. Elj ugy ahogy szeretned, elj teljes eletet, es ha most ugy latod hogy vele lenne jelenleg es talan a kesobbiekben is teljes a lifeod akkor tedd meg amit szeretnel. Sok sikert,mindenkeppen jelentkezz hogy mi volt a sztori vege;) -T
2016. aug. 11. 02:19
 16/22 A kérdező kommentje:

Igazából, már szakítottunk :/ Viszont nem emiatt. Szerencsére ugyan úgy jóban vagyunk, csak már barátként. Amúgy ismerem, nem fog emiatt pletykákat terjeszteni :)

A story végét mindenképpen leírom :)

2016. aug. 11. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne felejsd el varom:) remelem jol alakulnak majd a dolgok.
2016. aug. 11. 23:11
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem felejtem :) mellesleg egyre jobban alakulnak a dolgok :3
2016. aug. 12. 02:13
 19/22 anonim ***** válasza:
A HELP-es válaszolónak üzenem, az a baj a fiúknál, hogy nem veszik észre, a nő valóban szereti-e őt, vagy csak kedveskedik, mert örül, hogy van mellette valaki. Úgy látszik, ehhez élettapasztalat kell, fiatalon ezt nem lehet megítélni, mint ahogy ezért válik most a Hajdú Péter is, ill. a Sarka Kata. MÁr amikor összeházasodtak, mondtam magamban, a nő nem szerelmes, csak a férfi. Sajnos, nagyon ritka az olyan kapcsolat, amikor mind a kettő egyformán érez. De általában a fiúk olyanok, hogy az elején - akár szerelmesek, akár nem, inkább nem - csak az a fontos nekik, hogy lefektethessék azt a nőt, aki tetszik, akkor is, ha egyáltalán nem szeretik, amikor meg otthagyják őket, akkor siránkoznak. Persze a nőktől is nagyon nem szép, hogy szerelem nélkül mennek bele kapcsolatokba, de ha jön egy szerelem, akkor ott kell hagyni a másikat, nem lehet egy életet tönkretenni egy tessék-lássék kapcsolatban, pláne nem gyerekeket nemzeni. Lásd Tolsztoj: Karenina Anna.
2016. aug. 12. 10:15
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretitek egymást akkor nem sok. De szakítanod kellene a jelenlegivel és úgy fojtatni. Sok sikert! :D
2016. aug. 27. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!