Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nos, egy pár tanács jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nos, egy pár tanács jól jönne. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

15 éves, gimnazista lány vagyok :) Előre is köszönöm ha valaki ezt végig olvassa :o

Hááth a helyzet az az, hogy nem rég megismertem egy fiút... vagyis hát férfit. 20 éves. Egy szimpla barátságnak indult. Csak több lett belőle. Vagyis még nem lett, viszont 100% biztos vagyok benne h szerelmes belém. És hát ez kölcsönös. :3 Ezzel semmi baj nincs, viszont nekem meg van "párom". Naamost én nem vagyok jelenleg otthon. Már majdnem 1 hónapja nem találkoztunk, alig beszélünk. Hiányzik. Azt mondta én is neki. Viszont már nem olyan ez az egész mint amikor kezdődött. Beleszerettem másba. Nem tehetek róla, egyszerűen a szívem felé húz. Nem tudom miért. Egyszerűen vele más. Teljesen más, sokkal jobb. Szerintetek hogyan tovább? Ha tényleg szeretjük egymást (aki 20 éves) akkor az az 5 év sok? Tudom, hogy lesznek olyanok akik ezért le fognak szólni, de csak tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek mi a helyes?

2016. júl. 15. 03:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Sziiasztook :) Összejöttünk :) Mááármint tudjátok, aki 20 éves.. lehet kicsit korán, nem tudom :s
2016. szept. 7. 01:48
 22/22 anonim ***** válasza:
Grat ;)
2016. szept. 8. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!