Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Egy lágy nagyon tetszett mikor még kisebbek voltunk ez ki is derült de ő ezzel nem így volt neki nem jöttem be egyáltalán. Mostanában elég jóba vagyunk sokat beszélgetünk stb. és én még mindig érzek iránta . Most mit tegyek ? Közeledjek hozzá jobban vagy várjak és majd kialakul ilyen helyzetben ti mit tennétek ?
Ja és én vagyok a fiú .
Előre is köszi .
Hát.... Nem Tom mióta vagytok olyan jóba és ez idő alatt milyen fejlődés ment végig a kapcsolatotokon de te igen és ezalapjan döntsd el hogy az idő segít het e ;-)
A kozeledésel nagyon vigyáz mert a mostani kapcsolatotok is könnyen rá mehet... Csak szépen lassan...
Én a helyedben közelednék, de ne nyomulj, mert az sokat ront...voltam ilyen helyzetben, és engem csak simán visszautasított, nem ment rá a barátságunk ;) :)
Csak ügyesen, hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!