Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek melyik lány jönne be?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek melyik lány jönne be?

Figyelt kérdés

Van két lány, mind a ketten felkeltették az érdeklődésemet és azt sem tudom eldönteni melyikükhöz kezdjek közeledni. Nem a válaszok alapján fogom eldönteni, de kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

1.: alacsony, barna hajú, kerek arcú, nőies, de vékony alkatú, okos, csendesebb, mégis szeret bulizni, olyankor elengedi magát. Nagyon csinosan öltözik szinte minden helyzetben, változatos a színek terén. Kedves, szerényebb, nagyon segítőkész, de úgy látom nehezen nyílik meg, sokszor magába zárkózik.

2.: átlagos magasságú, szőke hajú, ovális arcú, inkább sportosabb alkat, szintén szeret bulizni, nyíltabb, beszédesebb. Sportosabban öltözik, lazábban, de ő is igényesen, a legtöbb helyzetben feketében van. Kedves általában, de van, hogy nem is veszi észre mennyire megbánt másokat egy-egy beszólásával. Tud és szeret középpontban lenni mindig. Ő a kislányosabb, aranyosabb viselkedésben.

Mind a két lány 18 éves. Rosszakat még nem nagyon tudok róluk, egyiket sem ismerem régóta.

2017. máj. 9. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt választanám,akit utóbb ismertem meg,és még ígyis felfigyeltem rá,hogy már volt valaki más
2017. máj. 9. 16:09
 2/5 anonim válasza:
75%

Az első jobban érdekelne. Nem szeretem az olyan embereket, akik a középpontban akarnak lenni, mert mindenféle kényszerekkel küzdenek általában. Mondjuk akik meg nagyon zárkózottak azok is, de ha megtud nyílni Neked, az már pont elég szerintem. Olyan szempontból értékesebbnek tekintem, hogy nem nyílik meg mindenkinek.

Az, hogy valaki megbánt másokat, és nem veszi észre, az gáz. Ha direkt csinálná, azt inkább adnám, de az empátiája így nem lehet túl magas. A kislányos viselkedés meg attól függ milyen szempontból, de szerintem nem a legjobb tulajdonság.

2017. máj. 9. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Azt valaszd akire kesobb figyeltel fel. Mivel ha az akire eloszor felfigyeltel teljesen transzba ejtett volna, vagy nagyon erdekelne akkor nem figyelsz fel egy masikra. Szoval azt valaszd akire utobb figyeltel fel.

17/l

2017. máj. 9. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az 1.
2017. máj. 9. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen logikus, hogy arra aki később tetszett meg, de nem igazán tudom megállapítani. Mikor megismertem őket jelenleg nem érdekelt senki, egy nehéz szakításon voltam túl. Mikor már tudott érdekelni más az exemen kívül, akkor ők voltak akikre tudtam gondolni és azóta is így van
2017. máj. 9. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!