Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek be jönne egy ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek be jönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szóval:

Fej/arc:nagy nagyon sötét barna szemem van, hosszú szempillákkal. Sötét szemöldök, vállnál lejjebb érő sötét barna haj.

Test:átlagos

Személyiség: humoros ,kedves, megértő ,harcias, ragaszkodó,kicsit zizis xD

Hobbim:táncolás (fashion dance olyan mint a hipp hopp csak csajosabb) +zene halgatás

Egyéb: önbizalmam az van, jó lábaim vannak :3 ja és kedvenc állatom a róka

Kb ennyi :D

Ha kérdésetek van kérdezzetek :)

2017. júl. 25. 23:54
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Nem túl sok infó, de ezek alapján be.

Életvidám lánynak tűnsz :D

2017. júl. 26. 00:24
 12/46 A kérdező kommentje:
:D
2017. júl. 26. 00:25
 13/46 A kérdező kommentje:
Ja és aki azt mondja kevés infó az mondja meg h mit írjak még pls :)
2017. júl. 26. 00:28
 14/46 anonim ***** válasza:
80%
nekem egyaltalan nem josz be.. 1 mert en a toled vekonyabbakat szeretem es a te magassagodhoz 58 kilo nem epp vekonynak szamit hanem ahogy irtad is atlag.. 2 mert szerintem lehetnel viszafogodtabb is.. nem tetszik ahogy beszelsz (jelem esetben irsz) viszonyulsz masokhoz.. 3 mert elegge gyerekesnek tunsz.. es 4 mert van baratnom es szamomra o a legtokeletesebb (170cm 46kg modell alkat) arca is szep,eretebb a koranal, nem bekepzelt, bujos, egyszoval szoval fonyeremeny.. ha megcsalna en kernek bocsanatot esku.. de izlesek es pofonok.. mindenkinek mas jon be.. biztos van olyan akinek te leszel tokeletes 17f
2017. júl. 26. 00:34
 15/46 anonim ***** válasza:
Mit tartasz a legrosszabb tulajdonságodnak?
2017. júl. 26. 00:36
 16/46 anonim ***** válasza:
Nagyon bejönne egy ilyen lány. 18F
2017. júl. 26. 01:15
 17/46 anonim ***** válasza:
84%
Ennél randomabb személyleírást próbálkozva se😂 Gondolom személyiség formáló dolog lehet az hogy szereted a rókákat :D 16f
2017. júl. 26. 01:28
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

"Ömm választ kértem bameg!"

Nos, én is lány volnék és lenne egy kérdésem; hogy lehetsz ekkora tróger? Már csak ebből megállapíthatja akárki hogy ilyen hozzáállással és flegma stílussal egy randes srác sem szeretne majd téged megismerni.

2017. júl. 26. 01:31
 19/46 anonim ***** válasza:
81%
Ami azt illeti elég flegmának tűnsz, valószínűleg sem ezt, sem pedig a nagyképűséget nem értékelném egy szimpla emberi kapcsolatomban sem. Talán eltűrnélek ha a társaságomba kerülnél, de abszolút nem szimpatizálnék veled.
2017. júl. 26. 02:13
 20/46 anonim ***** válasza:
91%

Nem, nem is a flegmasággal van bajom, az még tetszik is. De a leírás alapján biztos vagyok benne, hogy egy teljesen átlagos lány vagy, aki ennél többet nem tud írni magáról, vagy azért, mert ennyire jellemtelen, vagy azért, mert nem ismeri önmagát, however...mindkettő unalmas jellemre vall.

Az arcod ebből nem tudom megítélni, lehet tetszene, lehet nem. A testalkat viszont kissé ducibb annál, mint amit kedvelek, de még az is belefér, ha jól oszlik el a súly.

Gondolom nem ilyen válaszra számítottál, de ez őszinte volt. Sejtéseim szerint már kb. 15 privátot kaphattál 14-29 éves korig terjedő ipséktől, akik számára éppen tökéletes vagy, na ezeket ne hidd el. :D

Szóval röviden tényleg csak annyi, hogy jellemtelennek találtalak, ami nálam elég nagy probléma, de ne aggódj, a társadalom nagy részének nincs ezzel baja.

2017. júl. 26. 02:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!