Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar a terepszín?
Engem nem zavar, szeretem az ilyeneket. De mint az első is mondta, ízlések és pofonok.
16/L
Engem igen, nem tetszik. Katonakot persze oke tetszik, de csak ugy ha valaki felveszi hogy meno legyen tole, akkor nagyon nem.
Valamiert ugy vagyok vele hogy ez nem pont aza minta amit felvennek az utcara csak ugy, nekem mindig a katonak/haboru jut eszembe rola ezert is ha valakin meglatom, mondjuk egy kis menoskodo csontvekony fiun, akkor fejbehanynam, hogy bezzeg ha tenyleg oka lenne arra hogy felvegye akkor mar nem lenne olyan nagy a pofaja.
Namindegy persze nem az alapjan fogom megvalogatni a barataimat hogy hord-e terepszinu ruhakat, ha jol erzi magat benne akkor hordja, van akinek tenyleg jol all. De komolyan vannak azok a sracok esetleg lanyok akik felveszik hogy majd menok lesznek tole stb.
Aki ilyet hord, arról feltételezhető, hogy retard, és azt képzeli magáról, hogy ő egy katona bácsi, amikor pedig nem az.
Értelmes ember nem öltözik jelmezbe az utcán, nem képzeli magát másnak, mint ami. Normális fiúnál tizenévesen lezárul az a kor, amikor katonásdit játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!