Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal (tizenéves) lányok! Titeket zavar, ha egy fiú szemez veletek, hogy felkeltse a figyelmeteket?
Szóval ti hogy reagáltok, ha észreveszitek, hogy egy fiú a tekintetetet keresi?
Mit csináltok, ha vonzó nektek a srác? Van, hogy magatok tesztek hasonlót?
Én nagyon szeretek szemezni, főleg, ha bejön a srác:)
De az 1. válaszolóhoz hasonlóan én is szoktam szemezést kezdeményezni akár az utcán járkáló fiúkkal is:D.
Az ilyen életkeptelen kerdesektol falra maszok.
Ha elkezdesz szemezni egy lannyal es nem viszonyozza, akkor valoszinuleg nem orul neki. Viszont ha teged bamul rovidebb vagy akar hosszabb ideig/felveszi a szemkontaltust akkor valszeg orul neki.
Attol hogy itt paran leirjak hogy orulnek neki vagy sem, attol meg a kiszemeltnek nem biztos hogy bejon.
Amíg egy korombeli szemez velem, nincs baj. Ha egy öregebb pasi teszi, az már elég fura, de kinek mi.
Ha meg bejön a srác, akkor szemezek vele, igazgatom a hajamat, rámosolygok, vagy megnyalom a számat esetleg.
-Titeket zavar, ha egy fiú szemez veletek, hogy felkeltse a figyelmeteket?
Nem, inkább zavarba tudok jönni, ha mondjuk helyesebb fiúról van szó :D
-Szóval ti hogy reagáltok, ha észreveszitek, hogy egy fiú a tekintetetet keresi?
Van amikor ránézek hosszan én is, van amikor azonnal elpillantok. Helyzetfüggő XDD
-Van, hogy magatok tesztek hasonlót? Nem, mert szerintem elég fura, ha egy lány kezd el szemezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!