Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Ha magam se tudom mit akarok?
Figyelt kérdés
21 f vagyok nemrég megismertem egy lányt és ő olyan kedves meg rendes velem találkoztunk is már párszor most már járok vele de ő mivel sokkal fiatalabb nálam meg erkölcsös lány azt a bizonyos dolgot.. nem csináljuk .
Viszont én még mindig szeretem az exemet is akivel januárban szakítótűnk (ő is nagyon fiatal) de azóta meg testi kapcsolat rendszeresen van köztünk heti, kétheti szinten és kötődöm hozzá és ö is hozzám de őt csak a szex és az ilyen dolgok miatt érdeklem(olyan mintha a barátom vagy a húgom lenne + extrákkal)őt nem zavarja ha van barátnőm (vele ez másmilyen szerelem)
szóval most van 1 barátnőm és 1 "szeretőm" párhuzamosan tudom hogy szemétség, de kötődöm mindkettőhöz
2017. júl. 18. 20:27
1/2 anonim válasza:
Hogy minek élsz te párkapcsolatban, azt a jóisten se tudja. Annyira imádom a mai átlag "párkapcsolatokat", ahol a felek orrba szájba csalják egymást. Semmi értelme az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!